+Smeagoll Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Aho, aho, forumisti frati, Utilizatori logati, Stati putin si nu postati, La cafenea v-adunati Si mesaju-mi lecturati! Netu-i full, serverul mare, Semne bune anul are, Materiale de postati, Cu totii vom fi mai bogati! Ia logati-va cu toti, logon, mai! Hai, Hai! Pentru cei de la divertis! Cine stie-o uratura Rog aicea sa o puna Ca sa ne distram la tzank Ca cei din Divertis Park! Gata si am zis destul: Mult am ras de voi! Acum Sa va punem noi un text Sa radeti de noi pe shest: Pentru Toni, sa traiasca, La TV ne-nveseleasca, Tot mereu sa-i rada fata Ochisorii si mustata! Pentru Monstru' numai bine Camarile pline-pline, O minune-n iarna asta: Barba sa nu-i mai albeasca! Pentru de Stemy, sanatate, Masa plina de bucate, Cerneala la imprimanta Si multe parale-n banca! Silviu, draga, Mos Craciun Sa-ti aduca tot ce-i bun! Limuzine, vile-ti pune Nu mimate - ci pe bune! Hai ca se incinge hora Daca joaca Vali Gora Un miliard, sau poate doua La 6 din 49! Mireuta si cu Doru Sa-ncinga calculatoru' Sa ii vada tot poporu Seara la televizoru' Pastila sa aiba fartate Masa plina de bucate Fir de aur la arcus Luciu ca un derdelus Si la urma, ca-i mai mic L-am lasat pe Gyuri un pic Ca sa ii urez in toi Noroc inmultit cu doi Voce ca - n celalalt leat Cand in frigider o sticla i s-a spart! Si cu asta ti-am urat Divertis: un an bogat Opriti plugul mai flacai Si sunati din zurgalai Sa se-auda peste vai! DIVERTIS SHOW, DIVERTIS SHOW!
gaby Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 sunt tari smeagoll . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now