Jump to content

17 members have voted

1. 1. Care este platforma preferata pentru jocuri ?

• Calculator / laptop - jocuri instalate;
    • Consola / consola portabila;
      0
    • Telefon / smartphone;
    • Tableta;
    • Nu am jucat niciodata jocuri!
      0
    • Nu mai am timp sau chef de jocuri...
      0

Recommended Posts

Posted

Tehnologia a evoluat de-a lungul timpului, si, odata cu ea, si jocurile, sau platformele pe care acestea pot fi jucate. Daca prin anul 2005 ni se parea aproape imposibil sa jucam un joc disponbil pe atunci pe calculatoare pe dispozitive mobile precum telefonul mobil, ei bine, in ziua de astazi, smartphone-urile si tabletele pot fi folosite cu succes si pentru jocuri.

Asadar, care este platforma preferata pentru jocuri, sau, altfel spus, pe ce dispozitiv/platforma va jucati cel mai des?

P.S: Puteti opta pentru mai multe raspunsuri!

37999404.gifwindowsvista32.pngps3.gifwiia.gifxbox360.gifandroidu.pngappleo.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 11 months later...
Posted

acum e foarte haios ca exista si jocuri multiplayer pe smartphone, doar ca iti trebuie o conexiune la net super buna si un device pe masura. De exemplu eu am un Samsung Note II si tot merge cu lag :).

Pun pariu ca peste maxim 10 ani, tot ce inseamna gaming se va axa fix pentru smartphon-uri (sau peste 10 ani nu vor mai exista smartphonuri si ultraphonuri :) ).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.