Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

După ce compania LG a lansat modelele Optimus L3, L5 şi L7, coreenii adaugă noul model, şi anume Optimus L9. Acesta urmează să fie prezentat în cadrul târgului de tehnologie IFA 2012 (Berlin, 31 august - 5 septembrie).

lganuntaoptimusl9unsmar.png

Mici specificaţii:

Display: IPS 4.7"

Dimensiuni: 131,9 x 68,2 x 9,1 mm

Camera Foto: 5 MP (frontală: VGA)

Procesor: Dual core 1 GHz

RAM: 1 GB DDR2

Sistem de Operare: Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Stocare: 4 GB e-MMC

Facilităţi şi Aplicaţii: DLNA, QMemo, QTranslator, My Style Keyboard

• Moderators
Posted

Cam la ce pret se arunca?

Price and availability for the LG Optimus L9 have yet to be revealed.

Posted

Totusi este destul de rusinos din punctul meu de vedere sa invingi concurenta prin procese, nu prin performanta. Adica eu inteleg Samsung e cel mai mare competior, Samsung si inteleg ca Apple nu are cum sa-i bata din cauza ca au preturi mult prea mari comparativ cu Samsung, dar bataia ar trebui a fie pe tehnologii noi, nu pe procese care duc la oprirea vanzarilor companiei competitoare. Revin si spun ca Apple a furat de asemenea cum a furat Bill Gates ideea cu OS-ul si toti s-au furat unu pe altul, dar daca nu ar fi facut-o am fi stat in loc si nu am fi evoluat.

Posted

Gates si Jobs la un moment dat au vrut sa faca un fel de parteneriat si au inceput sa lucreze impreuna la primul sistem de operare cu interfata grafica. Gates insa a lucrat pe ascuns si a scos primul OS-ul si l-a prezentat ca proiect propriu si nu ca o colaborare cu Jobs cum ar fi fost corect.

Posted

nu sunt suta la suta sigur ca am vazut mai demult filmul dar parca asta era filmul Bil Gates microsoft and Steve Jobs apple - Pirates of Silicon Valley povestea oamenilor din spatele gigantilo in gasesti pe FL

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.