+GodsOtherHand Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 Am 3 baterii NIMH care au stat cativa ani, si acu am nevoie de ele. (celular vechi ) Inainte mergea, insa acu vad ca nici sa se incarce nu vrea.. Banui ca o fi scazut tensiunea sub pragu ala, si incarcatoru vede bateriile ca fiind moarte. Are cineva vreo idee cum as putea sa le ridic umpic pana peste nivelu ala? Netu zice Connect the battery to the 12-volt DC 0.5-amp AC adaptor. Plug the adaptor in and charge the battery for three seconds. N-am asa ceva. love is a verb Love is a doing word
+GodsOtherHand Posted September 4, 2012 Author Report Posted September 4, 2012 crezi ca mai gasesc? Bateriile erau pentru un telefon vechi, intrucat al meu nu se mai incarca (s-a rupt un conector la mufa) Urmeaza sa-mi iau telefon nou, asta era doar asa..pentru 1-2 saptamani pana pot. Anyway am rezolvat, dupa 4 ore de lasat la incarcat, au inviat . Anyway nici de astea nu mai am nevoie, am reusit sa il fac pe ala vechi sa se incarce... love is a verb Love is a doing word
+Raziel Posted September 4, 2012 Report Posted September 4, 2012 Eu m-am referit la 12-volt DC 0.5-amp care se gaseste pe toate drumurile.
+GodsOtherHand Posted September 4, 2012 Author Report Posted September 4, 2012 ah. nici nush ce-i ala sincer love is a verb Love is a doing word
+Raziel Posted September 4, 2012 Report Posted September 4, 2012 Un alimentator care scoate 12 volti, 500 miliAmperi, curent continuu. 2
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now