Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.Am versiunea de ipb 3.3 la forum si am un bug.

De fiecare data cand pun un titlu lung la topic,si apoi intru in el cand intru apare pagina alba goala.Cum il fac mai scurt topicul ,merge.

Si inca un bug.La member list,daca dau sa vad pagina 2 de ex de membrii,la fel apare pagina alba.Si am observat ca la astea 2 cazuri,adresa url devine lunga si atunci se intampla asta.

Exemplu:

http://numedomeniu/index.php?/members/page__sort_key__members_display_name__sort_order__asc__max_results__20__st__20

(cand dau la pagina2)

Posted

Am 3.3.4 acum am vazut.ALTA SOlutie.???De exemplu am pus nume la un topic:Anunt important pentru membrii acestei comunitati si dupa ce am dat post si intru in el apare alba pagina. Nu pot face topicuri cu titluri lungi.

Posted

Cel mai bine consulti logurile, eventual sharuiesti aici sa ne dam cu parerea. Poate fi un bug de sintaxa mod_rewrite, poate n-ai instalat ce trebuie si cum trebuie. Ce server web folosesti ? Ce versiune PHP ? Ce module ? Ai incercat un clear cache la browser ? Sau poate chiar un clear cache la forum din control panel daca are (nu sunt familiar cu IPB) ?

Deci da-ne mai multe detalii si loguri.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.