Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am zis ca de data asta imi iau totusi un domeniu (sper :)) ) si am dat pe godaddy pe un domeniu .com si cand am dat sa vad la .info scria FREE with .COM. Adica cum? Daca cumpar un domeniu .com imi ofera automat un domeniu .info sau trebuie sa adaug eu domeniul .info in cos si mi-l dau ei gratis? Apropo, domeniul .info moka este obligatoriu de acelasi nume sau poate sa se numeasca altfel? si inca o chestie? cum platesc la godaddy?

Posted

Am zis ca de data asta imi iau totusi un domeniu (sper :)) ) si am dat pe godaddy pe un domeniu .com si cand am dat sa vad la .info scria FREE with .COM. Adica cum? Daca cumpar un domeniu .com imi ofera automat un domeniu .info sau trebuie sa adaug eu domeniul .info in cos si mi-l dau ei gratis? Apropo, domeniul .info moca este obligatoriu de acelasi nume sau poate sa se numeasca altfel? si inca o chestie? cum platesc la godaddy?

Da, va trebui sa adaugi domeniul .info in cos, si acesta ar trebui sa ti se ofere gratuit pentru o perioada de un an. Domeniul .info poate sa se numeasca oricum, nu trebuie sa aibe acelasi nume ca cel achizitionat.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

auzi dar voi cand v-ati luat e pe godaddy cum l-ati luat? cum e cu luatu direct de pe card si nu prin paypal sau prin paypal? cum ati facut? merge sa iei cu un card atasat unui cont care are lei pe el?

Posted

si e securizata? oricine afla datele alea poate sa imi ia cati bani vrea de pe card????... nu ma intelege gresit dar nu am mai facut astfel de tranzactii si sunt destul de sceptic privind siguranta datelor fie ele securizate... dar oferta e ff buna 2 domenii la 13 dolari si ma gandesc sa-mi iau hosting de la smart-hosting cu 0.95 euro pt un an

Posted

bun dar daca cineva strain afla acele date poate sa-mi ea bani de pe card fara sa aiba cardul?

Da, va putea sa efectueze plati de genul... (dar mi se pare ca trebuie sa stie si numele titularului cardului; ti se cere la plata. Daca nu il stiu/e gresit, posibil sa nu se poata efectua tranzactia.)

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

eu zic ca daca am keyloger ceva in pc si afla cineva datele... bine ca folosesc un virtual keybord dar numai asa pt stiinta mea... se poate asa ceva?

Ms Gaby si Pav. Ma duc sa incarc contu cu suma necesara si o sa il iau...fac ca si cu montarea sursei. Intreb de 100000 de ori :))

Apropo Gaby, ce parere ai de smart-hosting?

cred ca iar deschid discutia de aici dar pe topicul asta :))

Posted

BTW, ce vrei să faci cu site-ul?

site de distribuit cafelute si prajiturele pe facebook :))

tot it... tutoriale stiri dar si din stiinta gen descopera sau ceva de genu

• 1 month later...
  • Moderators
Posted

Cel mai probabil pentru că multe persoane care au Yahoo au conturile sparte sau îşi pierd parola / o uită, etc. De aceea e bine ca utilizatorii să aibe adrese de email sigure.

• Moderators
Posted

Eu am luat domeniu + hosting de la smart hosting, introducând adresa de email de pe yahoo, unde am primit datele necesare (oricum, eu mă loghez cu CNP-ul şi parola)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.