Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am o problema cu multifunctionalul meu Canon Pixma MP280. De la o vreme imi scoate in dungi fie ca printez, fie ca folosesc copiatorul. Cerneala are. Oare de ce le scoate asa? Vreau sa precizez ca nu mai folosesc decat cartusul negru, cel color nu mai merge, dar de mult folosesc asa si nu am avut probleme pana recent.

Uitati aici niste exemple.

Cum arata o coperata de carte dupa ce folosesc copiatorul: :link:

Cu arata o foaie dupa ce o printez: :link:

sunt 2 pdf-uri

Posted

asa m-am gandit si eu dar cand il sterg de servetel este ok.. se vede cum trebuie urma lasata de tus

oare as risca sa-l stric daca dau cu spirt pe duza aia de scurgere?

Posted

Am patit si eu ceva asemanator, problema fiind de la duzele cartusului (erau uscate, oarecum). Cel mai probabil e de la cartus, dar te sfatuiesc sa nu umbli singur, is sensibile in draci.

Incearca sa resetezi cartusele, nu stiu sigur unde e. Prin Proprieties, vezi in manual :D.

fWy1P.gif

Posted

Din cate stiu, nu se recomanda stergerea cartuselor cu spirt.

Hmm, uite: Nu utilizaţi spirt medicinal sau alcool etilic pentru curăţarea capetelor de imprimare, deoarece compoziţia chimică nu este compatibilă şi poate duce la blocarea acestora.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am curatat cartusul bine cu apa distilata incalzita si tot asa face, dungi... mai rau dupa ce am vazut asta am scos cartusul si am vazut ca curge ca si cum ar fi sparta duza sau ceva de genu. Am mai scos din tus sa nu fie prea plin dar tot curge :(

• Moderators
Posted

Cum ai scos ? ia facut o gaurica si dupaia ai astupat-o ? Nu cred ca exista notiunea de "prea plin" in ceea ce priveste cartusele. Cumpara-ti unul nou (da , stiu ca e cam scump) , sau macar imprumuta de la cineva altul (cam greu, dar merita incercat). Imprimanta nu cred ca are vreo problema, doar daca nu a curs inauntru , si cand trage foaia, o murdareste...

• 1 year later...
Posted

Am și eu un canon pixma MG2450 și am reîncarcat cartușele de multe ori (10-15) si am scos circa 1400 de pagini color. Acuma de la ultimele 2-3 încarcari imi scoate cu dungi. Am atașat și imagini, poate poate mă poate ajuta cineva cu cateva sfaturi. I-am dat curățare si recurățare și aliniere cap imprimare și toate cele ....de muuulte ori :)).

http://i1378.photobucket.com/albums/ah87/Socaciu_Alex/IMG_20140719_0001_zpsf474a99c.jpg

http://i1378.photobucket.com/albums/ah87/Socaciu_Alex/IMG_20140719_0002_zpse6914bd2.jpg

http://i1378.photobucket.com/albums/ah87/Socaciu_Alex/IMG_20140719_0003_zpsf117777d.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.