Jump to content

Recommended Posts

Posted

Diferenta intre primul si al 2-lea este de 100ron. Nu vad unde e pretul ala baban. Iar intre al 2-lea si al 3-lea diferenta consta intr-un pachet de tigari...

Tot ce imi doresc e sa dispara grafica integrata de pe procesoarele high-end.

Posted

De ce sa dispara ? te ajuta daca na-i placa video macar sa vezi ceva pe ecran.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

De ce sa dispara ? te ajuta daca na-i placa video macar sa vezi ceva pe ecran.

Am zis high-end. Cine isi ia procesor de 2000-3000 RON si n-are bani de placa video pe masura, e prost. Lasa-i p-astia ca sunt alta specie.

Plus ca trebuie sa tii cont de ce a spus GodsAleaAlea. In spatiul dedicat procesorului grafic, mai poti sa bagi un core ceva... sau poate chiar niste cache sau un controller de memorie mai performant sau alte balarii, au ei destule de bagat.

Posted

Daca nu ma inseala privirea procesorul este 560ron.Dar la un procesor de 2000ron in sus e subinteles ca trebuie o placa dedicata.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Nu stiu unde te-ai blocat in discutie.

Pur si simplu am afirmat ca nu sunt de acord cu grafica integrata pe procesoare high-end. Exemplele tale nu intra in categoria asta.

• Moderators
Posted

Dacă ai un procesor de 4000 de lei nu e musai nevoie de o placă video dedicată.

Şi nu, omul care ar face asta nu e nebun.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.