Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rezolvam orice problema software pt computere si telefoane mobile.Jay gsm de telefonul si computerul tau se ocupa profesionistii.Contact id costeladrian.adrian mail costeladrian.adrian@yahoo.com

Posted

La ce reputatie ai gogule, nu stiu daca o sa te caute cineva :))

Daca tot m-am bagat aiurea aici, ia zi la un Nokia E51 exista vreo solutie permanenta pentru casca care se strica la fiecare 2 luni ?

Spune doar daca DA sau NU si daca se ofera garantie.

Posted

Daca tot m-am bagat aiurea aici, ia zi la un Nokia E51 exista vreo solutie permanenta pentru casca care se strica la fiecare 2 luni ?

Eu daca as fi in locul tau mias lua un orange malibu las decoda in service ca are garantie 2 ani si gata am un telefon bun cu 300 lei noi.Eu miam luat si am foarte multumit de unul de asta de la orange shop sighisoara.

• Moderators
Posted

Era o vreme când aveam boti mulţi şi ofereau multă (foarte multă) reputaţie negativă. Aşadar, nu e vina lui mao că are acea reputaţie.

Posted

si totusi, hai sa ne mai uitam inca odata cand postam un material, sa ne autocorectam.

Si asa limba romana este la pamant in ziua de azi . . .

Eu daca as fi in locul tau mias lua un orange malibu las decoda in service ca are garantie 2 ani si gata am un telefon bun cu 300 lei noi.Eu miam luat si am foarte multumit de unul de asta de la orange shop sighisoara.

• Moderators
Posted

Da ... deşi textul curge ca o cascadă, ideea principală se înţelege.

Stai să vezi textul ăsta, la care am aplicat warn:

cred ca nu e noua problema dar nu am gasit ceva care sa ma ajute...

primesc urmatorul mesaj : "optical device not found !" ... dar el exista si e bine merci conectat ... simptomele sunt kiar mai bizare ... in bios apare ...in winexplorer nu apare, dar daca activez dvd-ul apare icon-ul care imi spune ori ca e dvd ori ca e cd la volumul F ... in device manager apare sau nu ... uninstall / install nu duce la nimic bun ... update driver imi spune ca e up to date ... in device manager nu apare conflict : unitatea este sau nu este ! ... left click pe dvd driver , cu sau fara disk media inserat, conduce la blocarea TOTALA a sistemului ... task manager nu reuseste sa inkida aplicatia sau o face dupa 10 min winlog a inregistrat 327 error in ultimile 7 zile pe cdrom ... mai bizar e ca un cd de muzica a fost citit iar cel care are o aplicatie pe care vreau sa o instalez, la setup.exe blokeaza tot ... am citit cam tot ce avea legatura cu problema in site microsoft ... fara folos ... am incercat update de firmware ... nu vrea unitatea este noua ... slim dvd rewritable drive lite-on ds-8a3l... win 7 genuine ... laptop acer ... update din site acer, la componente, e up to date ... nu prea mai stiu pe unde sa mai caut ... are cineva o idee constructiva ?

merci

Posted

Da ... deşi textul curge ca o cascadă, ideea principală se înţelege.

Stai să vezi textul ăsta, la care am aplicat warn:

Mda...cel putin sa incercam sa nu mai folosim "k" sau "sh" sau "tz". Pe mine chiar a inceput sa ma deranjeze, pentru ca majoritatea nu folosesc acest limbaj doar pe messenger sau facebook, il folosesc mereu.

Si imi cer scuze pentru acest OFF TOPIC :)

Posted

Se intampla pentru ca regulamentul, in care se specifica si partea cu "sh" si "tz", e pus la vrajeala si nu se aplica.

Nu regasesc raspunsul la intrebarea mea. Nu am cerut opinii despre telefoane.

Posted

Se intampla pentru ca regulamentul, in care se specifica si partea cu "sh" si "tz", e pus la vrajeala si nu se aplica.

Nu regasesc raspunsul la intrebarea mea. Nu am cerut opinii despre telefoane.

La orice service iti poate rezolva problema ta sau daca nu te trimite acasa.Nu am alte castii sa ti le schimb.
Posted

La orice service m-as duce, schimba casca si se strica iar cateva luni. Se pare ca nu casca e de vina intrucat am avut instalat si alt model care a avut aceeasi soarta.

Vorbesc de casca din telefon nu la alea pe care ti le vari in urechi.

Posted

La orice service m-as duce, schimba casca si se strica iar cateva luni. Se pare ca nu casca e de vina intrucat am avut instalat si alt model care a avut aceeasi soarta.

Vorbesc de casca din telefon nu la alea pe care ti le vari in urechi.

Fati asigurare totala la telefon in cazul asta,si garantie pe viata.

Posted

Puteai spune asa de la inceput, nu sa-mi faci recomandarea de a-mi schimba telefonul.

Problema mea poate sa fie si software in egala masura. Dar voi pe la service-uri GSM nu va bagati atat de adanc in ele, ceea ce nu e condamnabil, evident. Sunt constient ca nu se merita. De obicei va limitati la resoftari, deblocari si chestii d-astea.

Iti multumesc pentru raspunsul final. In sfarsit... :))

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 4 months later...
  • 4 months later...
Posted

Avand un personal calificat si mai ales o aparatura de ultima generatie, va oferim reparatii la standarde ridicate. Promptitudinea in executarea reparatiilor este pentru noi esentiala in ceea ce priveste relatia cu clientii.

- Garantie
– Calitate
– Personal specializat

Oferim reparatii pentru aproape orice telefon mobile existent pe piata din Romania dar si pentru multe telefoane mobile aduse din afara, indiferent de originea telefonului sau de banda de frecventa.

Majoritatea reparatiilor se executa pe loc.
Decodarea oricarui telefon mobil nu afecteaza modul de functionare ulterioara a telefonului. In caz ca pentru anumite telefoane aduse din afara se intampla acest lucru  (uneori unele optiuni/servicii suplimentare cum ar fi WAP, GPRS, MMS, PLAY, nu functioneaza normal pe anumite retele din Romania in cazul deblocarii/decodarii datorita anumitor protectii), va trebui efectuata resoftarea telefonului si inlocuirea pachetului de software cu un pachet compatibil pentru Romania

– Constatarile sunt gratuite
– Primiti informatii, sfaturi importante si detalii referitoare la defectele telefonului mobil si la reparatiile aduse.
– Telefoanele mobile care se afla in garantie beneficiaza de prioritate
.

contact costeladrian.adrian@yahoo.con 24 de ore din 24.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.