Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Caut staff pentru un forum care bate mai multe înspre domeniul IT.

Caut :

- un administrator de încredere care să mă ajute cu SEO sau chestii d'astea (nu mă pricep încă) :bag: :bag: . Vreau să fie cineva de pe forum care îl cunosc.

- un Super Moderator

- 2 moderatori

Forumul e pe un hosting free (Icyboards), platforma fiind MyBB.

Deocamdată am făcut doar categoriile; urmează să postez topicuri interesante.

P.S. Forumul a luat naştere azi. :D

P.P.S. fearless, abţine-te.

• Moderators
Posted

Ca să mă banezi pentru reclamă ai? :))

Nţ nţ nţ ...

E destul de slăbuţ oricum ... să mă mai ocup de el. Categoriile principale + o temă care îmi place mult.

• Moderators
Posted

2. Nu vreau sa fiu rautacios, dar numai mie mi se par cunoscute denumirile categoriilor forumului ?

Sunt universale alea "Administrative" ;). Adica le gasesti mai pe toate forumurile

• Moderators
Posted

Poate spui că am copiat aia, "Bug-uri, Sugestii şi Feedback" ... dar nu. Dacă cauţi pe google mai găseşti câteva forumuri cu o asemenea categorie. "Banări, Suspendări, Avertizări" o găseşti şi pe Softpedia, iar restul nu le-am copiat.

P.S. Cum adică "1. numai Gaby poate bana din cate stiu eu."?

• Moderators
Posted

Adica doar administratorii pot bana..

L-am facut Administrator, adica Fondator impreuna cu mine şi .... good job. :good:

• 2 weeks later...
  • Moderators
Posted

Forumul s-a schimbat destul de mult, deoarece am trecut de la MyBB la IP. Board, versiunea 3.1.4 (nu-mi plac deloc 3.2 şi 3.3).

În continuare, caut moderatori.

Mâine fac comandă de host + domeniu .com, mutând astfel baza de date.

• Moderators
Posted

Well, am făcut eforturi financiare destul de mari (împreună cu Gabriel) pentru a putea trece pe versiunea 3.3.4 a IP. Board: http://itphorum.com/

Dacă doriţi un post de moderator, add eu_eu650@yahoo.com

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.