Jump to content

Recommended Posts

Posted

@johnnya06 esti de acum Johnny. A. De asemenea, posibilitatea de schimbare a numelor de utilizatori ar crea confuzie, a mai fost vorba despre asta.

@Nitro esti de acum Furious

@KronoS esti tot KronoS. Ai incredere ca e mai ok numele actual.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 4 weeks later...

Posted

Nume vechi: hiveswat

Nume dorit: pain.

Motiv: Nu mai folosesc acel nick nicaieri, prin urmare nu mai are rost sa il am si aici.

Posted

Nume vechi: Andreiutz212
Nume dorit: Andrei, daca nu e liber Andrei atunci Zx.Andrei
Motiv: Numai folosesc vechiul nume pe nicio comunitate si nu vreau sa-mi fac alt cont pentru ca am si eu cateva posturi.

Posted

Nume vechi: Andreiutz212

Nume dorit: Andrei, daca nu e liber Andrei atunci Zx.Andrei

Motiv: Numai folosesc vechiul nume pe nicio comunitate si nu vreau sa-mi fac alt cont pentru ca am si eu cateva posturi.

Nu mai este valabil numele ala , eu folosesc Zx.Andrei la unele forum-uri !

Alege altul sa nu ajungem la plagiere ! :bag:

Posted

Nu mai este valabil numele ala , eu folosesc Zx.Andrei la unele forum-uri !

Alege altul sa nu ajungem la plagiere ! :bag:

Plagiere? Ce-mi pasa mie? Nu te cheama asa aici. Asta este numele meu pe Unitchamp.com si acum vreu si aici.

Posted

Plagiere? Ce-mi pasa mie? Nu te cheama asa aici. Asta este numele meu pe Unitchamp.com si acum vreu si aici.

Tiam spus , ala este numele meu pe o serie lunga de forum-uri , mie nu imi pasa ca il ai pe unitchamp..

Posted

Nume vechi: s3nZzZaTi3
Nume dorit: SnowHD
Motiv: Eu aveam contul de ceva vreme facut, si inainte aveam un username ciudat, cel actual acum. De aceea. Multumesc frumos !  :)

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

• 2 weeks later...
Posted

Nu suntem chiar asa de necunoscuti , desi ideea este buna si de păstrat (am folosit o si eu ).

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Nume vechi: Chebac Ioan Claudiu
Nume dorit: P o k e ~ sau Poke ~
Motiv: Acest cont l-am făcut cu facebook-ul şi uitasem să-mi pun nick. Mulţumesc. :D

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted

Nume actual : FreddyFazbear

Nume dorit : Busu

Motiv : pentru ca numele acesta il folosesc cel mai des si asa ma striga toti prietenii!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.