Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Deoarece confirmarea inregistrarii pentru forumul oficial MyBB nu apare de câteva ore, şi cum abia descopăr MyBB, voi posta aici întrebările mele (şi ale lui gabryel32) în legătură cu MyBB.

1. Cum pot face ca tema să fie toată numai din fontul Calibri?

Posted

Propun sa se faca un topic separat pentru fiecare intrebare in parte (acum, nici sa fie prea banale), astfel raspunsurile vor fi mai usor de gasit si pentru alti utilizatori.

1. Cum pot face ca tema să fie toată numai din fontul Calibri?

Te referi la literele ce alcatuiesc categoriile/subcategoriile/descrierile ? Tutorialul de aici ar trebui sa fie perfect: http://mods.mybb.com/view-resource/custom-font

2. Am setat ora GMT +3 din Admin CP, dar postarile apar tot cu 3 ore in urma. Stie cineva rezolvarea? :)

Ora forumului trebuie schimbata periodic (in functie de ora de vara/iarna) din ACP, insa ca si la IPB aceasta va fi preluata in mod standard doar de utilizatorii noi inregistrati sau de vizitatori/guest (fara cont/neautentificati). Ppentru ceilalti, ora va ramane cea setata la inregistrare GMT +3 sau +2 pentru Romania (in functie de perioada).

Astfel, dupa ce setezi GMT +3 din ACP, va trebui sa iti actualizezi ora si din User CP.

Vedeti si "explicatiile" de aici: si aici

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Deci: m-am conectat in File Zilla, am facut folderul "fonts" in fisierul "uploadds", unde am adaugat calibri.ttf si calibri.eot.

Am introdus apoi

@font-face {

font-family: 'Calibri';

src: url(fonts/Calibri.eot)

}

@font-face {

font-family: 'Calibri';

src: url(fonts/Calibri.ttf)

}
în global.css potrivit temei folosite. Apoi am introdus
font-family: Calibri;

acolo unde trebuia şi, ... nimic :(.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.