Jump to content

Cum Pun / Editez Gradele (Group Icons) Pe Forum Ipb 3.3.x ?

Recommended Posts

Posted

Buna ziua/seara uitandu-ma pe site-ul dvs. am vazut. functia gradelor.

As dori si eu sa stiu cum sa le fac si unde sa le pun.

Topicul in care am vazut :

Multumesc anticipat si mentionez ca am versiunea 3.3.4

Posted

Imaginile ori le creezi tu cu diverse programe de creat/editat imagini (PhotoShop/Paint/etc.), ori le descarci de aici: http://community.invisionpower.com/files/category/47-group-team-icons/ sau de aici: http://invisionmodding.com/files/category/3-graphics/ (sau din alte parti).

Odata descarcate, imaginile trebuie urcate prin FTP pe host, in: public/style_extra/team_icons/

In continuare, va trebui sa te duci in: ACP -> Members -> Member Groups -> Manage Member Groups -> click pe grupul pentru care doresti sa setezi imaginea (group icon) -> in dreptul campului Group Icon Image introduci calea spre imagine, de forma: public/style_extra/team_icons/admin.png pentru Admini, de exemplu, public/style_extra/team_icons/moderator.png pentru Moderatori, si asa mai departe.

Bineinetles, in loc de admin.png si modetarot.png (in exemplele date de mine), tu vei pune numele imagini si extensia aferenta acesteia. Mai exact, daca imaginea pe care vrei sa o atribui grupului Administrators are numele boss si extensia .gif, atunci in loc de admin.png vei pune boss.gif.

Uite si un tutorial video:

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 years later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Am si eu cam aceeasi problema insa cu o alta tema in care rank-urile sunt altfel si nu stiu cum sa le editez culoarea adica unde deoarece tema este luata de la cineva si eu am alte rank-uri fata de comunitatea respectiva 

Uitati pun un link.gif prin care sa va dati seama ce vreau sa spun, si anume dunga aceea de sub avatar care iti arata rank-ul care il ai pe forum ar trebuii sa fie de culoarea rank-ului cum e la unele rank-uri insa la unele lipseste cum e administrator si la unele e colorata diferit cum e designer ....

Va multumesc 

• 5 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.