Jump to content

Samsung Ataca Apple Cu O Antireclama (Comparatie Intre Galaxy S3 Si Iphone 5)

Recommended Posts

Posted

Nu cred ca mai constituie o noutate pentru cineva conflictul dintre Samsung si Apple care se desfasoara aproape in toate tribunalele din lume, cu acuze legate de incalcarea patentelor sau copierea design-ului. Ei bine, iPhone 5 a fost prezentat pe 12 septebrie 2012 iar precomenzile s-au epuizat in doar cateva ore, pe cand Samsung Galaxy S3 s-a vandut in peste 20 de milioane de unitati in 100 de zile.

Mai jos, veti putea observa cum arata o reclama Samsung ce ataca direct noul terminal iPhone 5:

samsungvsiphone.jpg

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Dacă Samsungienii cred că a purta o mini tabletă de aproape 5", cu care poţi sa şi vorbeşti, numit de către minţile lor neoxigenate, telefooon, e cool şi mai tare decât frumuseţea aia bestială, au nevoie de overclock la neuron!.

Posted

quad core- si samsung e la fel

700.000 de aplicatii - ei bine, nu se compara cu android.. Poate calitatea generala e mai buna, insa sunt mai multe, si sunt chestii care nu le gasesti pe iOS. (de exemplu, airdroid, prin care ai acces la telefon de pe desktop).

iCloud - imi este mult prea greu sa cred ca nu exista ceva de genu pe android..

720p front size camera.. Super, nu mai tre sa merg la dentist. Fac o poza si imi zice el daca e totu ok.

iMessage - ok, asta e tare. chiar e misto. E aproape la fel de tare ca si skype, unde poti suna daca ambii au internet, pe gratis.

Nu stiu ce e Flyover, dar seamana cu google maps.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.