Jump to content

Cum Sa Schimbam Dimensiunile Unui Fisier Animat (.gif) ?

Recommended Posts

Posted

Plecand de la intrebarea lui m-am gandit sa fac si un topic, pentru a fi gasit mai usor.

Ei bine, sunt tot felul de siteuri cu care poti face acest lucru, dar calitatea se cam duce naibii. (apar cadre nedorite, dispar cadre, pixelat etc)

Asa ca, treci la ceva software. Eu folosesc Photoshop pentru asta, astfel:

File-> Import-> Video Frames to Layers-> Navigati pana la locatia dorita-> Odata ajunsi, in campul de nume (File name) scrieti "*.gif" (fara ghilimele)-> Alegeti fisierul dorit si, in fereastra care apare, asigurati-va ca este selectat From Beging to End.

Apasati OK, editati daca doriti, layer cu layer, whatever, dupa care mergeti la File-> Save for web&devices si la Image Size alegeti dimensiunile dorite.

Sau, daca nu aveti Photoshop, puteti folosi acest programel gratuit: :link:

Simplu de folosit, nu cred ca necesita explicatii.

• Upvote 1

fWy1P.gif

Posted

Gif Resizer este un programel foarte bun si simplu pentru redimensionarea gif-urilor. In plus, este si portabil (nu necesita instalare).

Tot pentru redimensionare dar si posibilitatea de editare, as mai recomanda si tool-ul online: http://www.gifmagic.com/

De asemenea, va recomand sa aruncati un ochi si aici:

P.S: Ce simpatica e chestia asta: redhairballdancing.gif

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Multumesc Lus si gaby. Chestiile astea nu le stiam.. credeam ca trebuie sa ai psd-ul original si sa treci cu el intr-un alt program cum e..After Effects..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.