Jump to content

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hey. am luat 7.7 Merit un rand de aplauze, sper sa nu mai aud despre automate si bistabile si numaratoare sincrone, in viata mea!

adica? de ce?

Posted

Apai eu care am facut arbori si transmisii de masina si sunt la tehnica de calcul. Si anu asta fac un fel de burtologie despre organizarea liniei de productie si asigurarea calitatii.

Posted

Integrale si derivate invata toata lumea din toate liceele cu profil real, nu numai tu. Este matematica elementara. Dar pun pariu ca deja ai uitat si inductia matematica pe care ai facut-o in clasa a 9-a daca nu s-a schimbat programa in ultimii 7 ani.

Posted

Integrale si derivate invata toata lumea din toate liceele cu profil real, nu numai tu. Este matematica elementara. Dar pun pariu ca deja ai uitat si inductia matematica pe care ai facut-o in clasa a 9-a daca nu s-a schimbat programa in ultimii 7 ani.

no shit. Incercam sa zic ca nam facut nimic prea interesant si specific (spre deosebire de alex, care pare ca a facut ceva mai interesant).

Fiind la un liceu de mate-info, am fost dezamagit de partea de "info"

love is a verb
Love is a doing word

Posted

O fi facut ceva mai interesant dar daca nu-l pasioneaza si nu lucreaza cu notiunile invatate, a facut degeaba.

N-o sa gasesti nimic foarte interesant nici daca faci studii superioare. Daca esti dezamagit inseamna ca inca nu intelegi pe ce lume traiesti.

Fa efort acasa si invata ce vrei sa inveti, invarte-te pe langa oameni inteligenti si invata de la ei, inscrie-te in cluburi de profil, participa la proiectele altora, fa-le pe ale tale.

Facultatile scot mii de ingineri pe an dar multi din ei ies mai prosti decat au intrat.

Nu te baza pe scoala, bazeaza-te pe tine.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.