Jump to content

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GUYS, am o întrebare: (în special pentru Lus, el poate ştie mai bine):

La Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Facultatea de Informatică, iată procedeul de admitere:

Mi-a sărit în ochi fraza îngroşată de mai sus. Să zicem că aleg ca departajare nota de la matematică de la BAC. Bun. Acum: unde scrie că cei cu M1 sunt mai avantajaţi faţă de cei cu M2?

Stai linistit, se intra pe baza de examen din cate stiu eu. Bine, nota de la bac (Info/mate) conteaza de asemenea. Tine si de facultate, la unele se intra pe baza de examen, la altele pe media de la bac + alte criterii, whatever.

In 4 ani se vor schimba multe, de multe ori.

fWy1P.gif

Posted

Normal. Dar ma tem ca nu vei face, eventual vei primi fise ca cele de la competente la BAC, sa faci un fisier in word dupa anumite criterii... pentru nota. (http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3927/9743690/1/digital2011.pdf)

Anyway, ce-mi puteti spune despre cursurile pentru analist programator? Cu ce se ocupa mai exact? Mi-a spus un prieten ca merge la FEG, 20-25 bastoane cursuri pe un an jumate, post liceala presupun.

fWy1P.gif

• 2 weeks later...
  • Moderators
Posted

Extrag din comentariul dirigăi pentru opera "De-a v-aţi ascuns..." de Tudor Arghezi:

"Cum altfel decât viclean/pervers poate fi jocul celălalt, fără întoarcere?".

Conform DEX, pervers înseamnă un om cu comportări sexuale anormale: "PERVÉRS, -Ă adj. Corupt, depravat; anormal din punct de vedere sexual."

Ce treabă are sexualitatea cu poezia asta?

Comentariul are 4 foi (eu nu înţeleg prea multe, sincer)

1 - MBQmN.jpg

2 - 1YCKs.jpg

3 - KeKTB.jpg

4 - 6AJkj.jpg

P.S. Fraza de mai sus se găseşte în pagina 2, undeva prin mijloc.

Posted

Extrag din comentariul dirigăi pentru opera "De-a v-aţi ascuns..." de Tudor Arghezi:

"Cum altfel decât viclean/pervers poate fi jocul celălalt, fără întoarcere?".

Conform DEX, pervers înseamnă un om cu comportări sexuale anormale: "PERVÉRS, -Ă adj. Corupt, depravat; anormal din punct de vedere sexual."

Ce treabă are sexualitatea cu poezia asta?

Comentariul are 4 foi (eu nu înţeleg prea multe, sincer)

1 - MBQmN.jpg

2 - 1YCKs.jpg

3 - KeKTB.jpg

4 - 6AJkj.jpg

P.S. Fraza de mai sus se găseşte în pagina 2, undeva prin mijloc.

Pai daca si cu dexul in fata te bat cuvintele, e clar.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Comentariul mi se pare prea bogat penutru un copil de clasa a noua ...

Sau trebuie să-i mulţumesc ministerului care ne-a obligat să rezumăm orice compunere la maxim 15 rânduri, cât era pentu examen?

• Moderators
Posted

Da, puteai să te întinzi şi până la 18-20 (mai mult-> pierdeai 2 puncte din 12)

Oricum, o demonstraţie consistentă, de vreo 2 pagini de caiet mare n-am mai făcut din clasa a şasea,

Posted

Ma rog...Daca depasesti 20 de r. cu doar 2 max 3 r. nu patesti nimic (teoretic) asta depinde si ce fel de corector ai...

Posted

Dupa cum am mai spus, asta depinde si de corector.

(Calcalar tancul pe ala care mi-a corectat la mate :bag: )

• Moderators
Posted

La mate amândoi corectori nu au observat o greşeală la grafic :D, dar am luat 10 :)).

Pentru mine calcaiar tancul pe ăia de la română ...

Posted

Comentariul mi se pare prea bogat penutru un copil de clasa a noua ...

Sau trebuie să-i mulţumesc ministerului care ne-a obligat să rezumăm orice compunere la maxim 15 rânduri, cât era pentu examen?

Nu te-ai prins. :troll:

Lasa prostiile. Vorbeam despre cuvantul "pervers" si intelesurile lui, nu despre amploarea lucrarii.

Dar daca tot ai adus vorba, o teza frumoasa la BAC are @10-12 pagini. La subiectul 3 iti cere 2, 3 pagini.

4 pagini pentru un comentariu e slab, avand in vedere CA NU VEI TINE MINTE CUVANT CU CUVANT.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Lasa prostiile. Vorbeam despre cuvantul "pervers" si intelesurile lui, nu despre amploarea lucrarii.

OK, dar dacă iei un om oarecare de pe stradă şi îl întrebi ce înseamnă pervers, îţi zic că nu o să spună sinonimul contextual din comentariu.

• Moderators
Posted

Geesh dude, fac pariu ca in contextul comentariului nu are sensul sexual la care imediat te-ai gandit tu. Ce cacat de legatura are cu unu care-l iei de pe strada si-l intrebi ?

Lasa vrajeala si incearca asa:

1. Recunosti ca ai facut o greseala (lasi orgoliul, si trecem peste)

ORI

2. Taci si incheie subiectul.

Realy, nu te plictisesti? Numai discutii despre scoala nu-s aici.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.