Jump to content

Recommended Posts

Posted

In decursul zilei de ieri, Apple a lansat cea mai noua versiune a sistemului de operare iOS, 6. Astfel, utilizatorii dispozitivelor precum iPod Touch din generatia a patra si a cincea, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad si iPad 2 se vor putea bucura de noile caracteristici din iOS 6.

Actualizarea se poate realiza over-the-air sau prin conectarea dispozitivului la iTunes.

ios6logopsdpngbytheinte.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Tocmai ce mi-am facut update. As fi vrut sa postez niste imagini sa fac o comparatie pentru schimbarile observabile, dar nu am timp acum ..ca ma streseaza userii.

O chestie de care sunt surprins ca de-abia a fost introdusa pentru iOS este: cand te suna cineva, poti sa-i respingi apelul, iar el va primi un mesaj inapoi , care ii spune ca esti ocupat..ba bla bla..

APP STORE

A fost modificat design-ul. Arata frumos (web2.0), dar ca functionalitate, era mai bun cel vechi. Aranjamentul era vertical inainte, acum e orizontal pe mai multe linii.

Are optiune "see all apps" si aranjamentul se modifica.

Dar asta e o chestie noua, au bagat meniul "Charts" care iti pune la dispozitie 3 linii de aplicatii pe clasicele categorii: Paid, Free si Top (grossing, free, paid etc).

Au mai adaugat o chestie numita "Genius". Din descriere inteleg ca iti cauta automat applicatii care ti se potrivesc tie, ca utilizator, in functie de ce aplicatii ai downloadat. Acum nu stiu daca mai sunt si alte criterii, dar n-as lasa sa-mi instaleze aplicatii aiurea doar pentru ca a facut un calcul matematic de "matchmaking". Dar cine stie, poate o sa fac un review mai amanuntit.

Design - cateva mici modificari de design, sunt bine venite.

Adaugat un mod "DND" pe langa cel existent de "Airplane Mode".

Hartile sunt inlocuite. Au disparut "google maps"

Facebook incorporat. Poti posta pe facebook, mai usor ca trimiterea unui mesaj... poate fi adaugat si la notificari.

Cam atat..n-am apucat sa ma uit prea mult..

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.