Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cel mai mare ISP (Internet Service Provider) din Romania in momentul de fata, RDS & RCS, a finalizat pe data de 18 septembrie tranzactia prin care achzitiona iLink, un alt ISP, cu 23.000 de clienti ce isi desfasura activitatea in judetele: Giurgiu, Teleorman, Arges, Calarasi, Tulcea, Constanta, Galati si municipiul Bucuresti. Astfel, din data de 19 septembrie 2012 abonatii iLink isi vor putea plati facturile si la ghiseele RDS.

Potrivit site-ului Ministerului de Finante, Cobalt IT, compania care a detinut iLink, a avut, in 2011, venituri de 3.2 milioane de euro si pierderi de 3 milioane de euro.

via Economica.net

Cum vedeti aceasta tranzactie ? Este clar ca in curand RDS va avea monopol, mai ales daca autoritatile nu ii impiedica.

rdsilink.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Este clar ca in curand RDS va avea monopol, mai ales daca autoritatile nu ii impiedica.

Dupa mine...deja detine monopolul.:) Dar de ce sa ii impiedice autoritatile?

• Moderators
Posted

Claudyx. Sunt interese peste tot. Sare broscuta de unde nu te astepti.

Monopol nu au cum sa aiba. Inca mai exista Romtelecom (care sta FOARTE bine pe segmentul corporate), parca mai e si UPC, care inca detin si ei o cota din piata. Inafara de asta, RDS nu au infrastructura unde Romtelecomul are deja (e cupru,in majoritatea locatiilor, stiu, dar este).

In ceea ce priveste segmentul persoane fizice, RDS-ul pe toata Romania e metropolitan, vitezele sunt bune, peering-ul e bun in Romania, iar in plus ofera la pachet si telefonie si televiziune..

O duc din ce in ce mai bine totusi.

Posted

Dar da, cum zice Dan. Mai e mult pana la monopol. Microsoft avea monopol pe vremuri. Pe vremea cand lumea nu stia ca exista o diferenta intre Windows si calculator.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Eu unu m-am mutat de la rds... au inceput sa isi bata joc de clienti: scot discovery-urile dar tariful ramane la fel, bruiaza canale. Si la fel si multi alti oameni asemeni mie s-au simtit jignitid e aceasta politica si au renuntat l;a ei in aceeiasi zi. Se putea observa supararea pe ochii angajatilor - tot mai multi oameni le pleaca.

Eventual dupa ce imi vin cei de la upc voi putea face o diferente intre serviciile oferite

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.