Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Recent mi s-a stricat placa de baza si am dus pc-ul in server, acolo mi-au reinstalat si windowsul si toate driverele. Dupa ce l-am luat inapoi am observat ca nu mai aveam Realtek ci VIA HD Audio Deck si desi totul e setat pe 5.1 se aude doar o boxa si subwoofer-ul cand ascult muzica in orice player, cand fac teste din VIA HD Audio Deck se aud toate.. Stie cineva cum pot rezolva?

Posted

ce codec pack ai? Dezinstaleaza packul, si reinstaleaza-l. (recomand k-lite codec pack)

Parerea mea e ca ei tiau isntalat si codecurile, insa au setat pentru sistem 2.0 , deaia se aud doar 2 boxe, in timp ce in unele softuri se aude bine ( deci, boxele si partea hard sunt probabil OK). Probabil nu sti sa faci setarea asta, asa ca decat sa cauti mult..mai repede e sa reinstalezi. (daca te intreaba, alegi sa stearga tot)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

E clar ca ti-au schimbat placa de baza cu un model diferit.

Daca aplicatiile nu stiu sa utilizeze corect iesirile, probabil e de la setarile generale de sunet. Eu zic sa analizezi mai atent setarile din interfata de configurare audio.

Nu-ti trebuie nici un codec pack pentru mp3, wav si altele standard. Dar daca ai asa ceva instalat, verifica setarile. Daca ai Windows 7 poti sa stergi permanent orice codec pack.

Posted

Am spus ca nu-ti trebuie codec pack-urile gen "K-lite" pe care majoritatea le instaleaza degeaba si care stau rezidente in memorie tot degeaba. Codec-urile sunt incluse in Windows sau in playere. MP3-urile ruleaza si in Windows 98 de exemplu, fara sa instalezi codec pack-uri, cu atat mai putin pentru a reda mp3-uri.

• 1 month later...
Posted

Aceiasi problema am avut-o si eu , cand testam se auzeau toate boxele , cand ascltam muzica numai 2 boxe, cele din fata.

Dupa mai multe incercari se pare ca la mine rezolvarea a fost sa bifez cele 2 casute din poza de mai jos (Speaker Fill si Enable bass management), poate si la voi, unii dintre voi este la fel.

59r9yl9umedyp3ne8n8m.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.