Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am instalat pe laptop windows 7, acum vreau sa il reinstalez cu acelasi CD dar nu il booteaza. am selectat din bios sa booteze prima data de pe dvd dar nu merge, atunci cand tre sa imi apara mesajul ala cu apasa orice tasta trece mai departe si se incarca windowsul.

Posted

Cum spune colegul de mai sus, este posibil sa nu iti citeasca DVD-ul... Du-te cumpara altul scrie pe el imaginea cu Windows si incearca iar :)

Posted

Cineva mai rasarit ar face testele de mai sus inainte de a pleca la cumparaturi. Nu ii trebuie CD cu Windows ca sa faca un amarat de test banal. Orice CD sau DVD din casa este suficient pentru asta.

Posted

Pai.. paremise ca depaseste 4gb. (scuze, nam vazut stickuri de 4.742 GB :)) ) Daca are o varianta doar cu 32 sau 64 e mai mica, dar multe deastea la "magazine specializate" sunt ambele, pe acelasi DVD.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Intra in BIOS si schimba la HDD de pe SATA sau AHCI (nu stiu cum scrie la tine) pe IDE/ATA si ar trebui sa mearga.

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Posted

Eu am patit aceasta problema la un laptop, care avea probleme la HDD, dupa ce l-am schimbat a mers ok.

Dupa o perioada respectiva persoana a venit inapoi cu laptop-ul in service cum ca nu merge, si se pare ca placa de baza a ars si HDD-ul acela :-??

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.