Jump to content

Voi Ce Ati Face Daca Ati Gasi Un Iphone Pe Strada? :))

Recommended Posts

• Moderators
Posted

L-as vinde si mi-as lua un Samsung. Na ! :))

Şi cum dovedeşti că nu e furat dacă nu oferi cutia şi garanţia / factura? :)):P

Posted

Sincer daca asta s-ar intampla si in marea si uimitoarea noastra tara...Si as sta 24/24 cu ochii pe acel telefon sigur as vedea pe cineva cum il musca si trage de el :)):))

Posted

Un lucru care ma roade pe mine...Tot vad oameni care isi cumpara Iphone, Samsung Galaxy S3, nu stiu ce HTC frate si le fac "Drop Test" sau il calca cu masina sau dau cu ciocanul in el asa multi bani au incat ii arunca pe fereastra? Si in clipul asta au lipit un Iphone 5 nou nout de asfalt O.o DE UNDE AU ASTIA ASA MULTI BANI !! :stars::stars: Unii oameni mor saracii de foame sau de frig in nu stiu ce colt al lumii si astia ....fâs ii doare la balalaica...

Posted

Dar totusi...4300 de lei nu's de colea cu banii astia eu imi renovez camera + LCD + PC nou, Si imi mai si raman bani.

• Moderators
Posted

Să fim logici:

1. În alte ţări, se câştigă mai mulţi bani

2. În România, produsele Apple sunt mai scumpe faţă de alte ţări (cu aproape 20 - 25%)

Dacă aduni 1 cu 2 rezultă răspunsul.

Posted

Pai.. niste var, tiefel eventual.. un lcd e pe la 10 mil... si un comp iara gasesti pe la 10. Nu a zis ca renovarea va fi cu gust, sau ca tvul si compu vor fi si bune.. doar noi

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Mi-am renovat camera vacanta asta, s-au dus pe putin 30mil si inca nu am facut comanda de mobila; asta asa, ca fapt divers.

Ce rost are sa renovezi daca nu e de buna calitate? Makes no sense. Dar marog, divagam aiurea.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.