Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna la toti!

Deschid si eu un topic in urma "reusitei" mele si mi'ati fi de ajutor cu unele inofrmatii. Ieri, in timp ce imi stergeam si curatam laptopul de praf, am insistat mult prea tare asupra ecranului iar cand l'am deshis am avut surpriza sa vad ceea ce vedeti si voi in poza! Am reusit sa sparg pe interior display-ul, atat de tare am apasat in timp ce frecam. Nu se mai poate face nimic, nu? Si asi vrea sa imi puteti da anumite informatii legate de ce asi putea sa comand..site'uri de pe care pot gasi..vreau sa stiu exact ce ar trebui sa comand..si cam la ce pret s'ar ridica.

Multumesc anticipat!

post-30422-0-72404400-1348595155_thumb.j

• Moderators
Posted

NU ti-l schimba singur. Daca ai reusit sa-l faci varza doar cand ai incercat sa stergi de praf, iti arunci banii atunci...

Du-te la un service si vezi ce pret iti dau pentru inlocuire display. In mod normal ar trebui sa-ti dea un pret total manopera + achizitionare display nou.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.