Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Am primit imaginea de mai jos de la CIO-ul din compania unde lucrez. Daca el a avut timp sa citeasca si sa dea o nota (catusi de mica) de importanta, pot si eu. Mesajul care l-am primit de la el impreuna cu aceasta imagine este:

"Make sure you use passwords that are easy to remember for humans, but difficult to guess for computers"

35k4nqh.jpg

Haideti sa discutam putin , ce parere aveti ?!

• Upvote 1

Posted

In primul rand mi se pare foarte interesant mesajul transmis:

"Make sure you use passwords that are easy to remember for humans, but difficult to guess for computers!"

Dupa aceea, imediat ce am urmarit poza, gandul mi-a zburat spre criptarea/decriptarea MD5: si mai exact, spre frazele:

[...]Cu toate acestea exista dictionare online cu ajutorul carora se poate folosi un bruteforce, insa o functie de decriptare, nu exista.[...]

[...]Cat despre numeroasele dictionare md5, ele genereaza parola "ascunsa" doar in cazul in care hash-ul respectiv se afla in baza lor de date, sau unele, genereaza un hash similar celui dat.[...]

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.