Moderators Courage Posted September 29, 2012 Moderators Report Posted September 29, 2012 Cum pot scoate astea: şi cum pot adăuga altele noi cu link de redirecţionare? (adică dacă dai click pe ea, să te redirecţioneze către site-ul X)
Solution +Lus Posted September 29, 2012 Solution Report Posted September 29, 2012 Admin CP > Look & Feel Tab > Tema ta (interfata) > Manage Templates & CSS > Global Templates > globalTemplate Cauta (intre liniile 286-288): </if> </foreach> </if> Si adauga mai jos: <li id='nav_linkone' class='left'><a href='link-ul tau'>Nume Buton</a></li> sau <li class='left {parse variable="YOUR_TITLEActive"}'><a href='YOUR URL' title='YOUR_TITLE'>YOUR_TITLE</a></li> De sters nu cred ca poti, cel putin, nu din ACP. 2
Moderators Courage Posted September 30, 2012 Author Moderators Report Posted September 30, 2012 Am reuşit să le şterg . AdminCP -> System -> Applications & Modules -> Manage Applications & Modules. De aici alegi aplicaţia pe care nu o mai vrei, şi ai în dreapta o mică săgeţică. Daci click pe ea şi îţi va apărea "Remove application". 1
gaby Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Am reuşit să le şterg . AdminCP -> System -> Applications & Modules -> Manage Applications & Modules. De aici alegi aplicaţia pe care nu o mai vrei, şi ai în dreapta o mică săgeţică. Daci click pe ea şi îţi va apărea "Remove application". Exact . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Courage Posted September 30, 2012 Author Moderators Report Posted September 30, 2012 Admin CP > Look & Feel Tab > Tema ta (interfata) > Manage Templates & CSS > Global Templates > globalTemplate Cauta (intre liniile 286-288): </if> </foreach> </if> Si adauga mai jos: <li id='nav_linkone' class='left'><a href='link-ul tau'>Nume Buton</a></li> sau <li class='left {parse variable="YOUR_TITLEActive"}'><a href='YOUR URL' title='YOUR_TITLE'>YOUR_TITLE</a></li> Deci asta-i singura metodă? Nu de alta, da' mi-e groază când văd ce e în global template.
gaby Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Vezi si: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now