Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eu l-am gasit cautand ajutor pentru un forum IPB.

w w w . e l i t e r o m a n i a . c o m

Recrutăm servere de orice tip . Oferim:

- DNS gratuit.

- Categorii personalizate pentru fiecare server.

- Moderator la secțiunea serverului dvs.

- Ajutor în privința serverului, la partea tehnică.

- Dacă este server de CS, veți primi lunar câte un boost de la gt.rs.

• 3 weeks later...

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

E 3 septembrie 2014, ora 23:13.

Acum 10-15 minute cautam pe net diferenta dintre ipv4 si ipv6 si asa am ajuns aici...

Mi se pare foarte interesant forumul si destul de bine organizat, dar nu stiu de ce, din pacate, am ajuns tarziu pe el, pentru ca am citit in raspunsul cuiva mai devreme si scria ca site-ul e din 2007...

E un site pe care o sa`l recomand prietenilor...

Posted

Păi , simplu , mă ocupam cu forumurile, și tot îl intream pe Courage, bă cum se numește asta? Dece îmi dă eroarea asta ? Și tot așa. Până mi-a dat link cu forumul ăsta și să intreb aici .. 

Oricum, îmi place. 

• 2 weeks later...
Posted

Cautam un forum de it si am dat de asta. :D

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
Posted

Cum am ajuns eu pe forumul acesta?

Pai am auzit ca ati ajutat [ si ajutati ] in continuare userii cu experienta dvs !

Si am venit la voi sa invat IPB !

Posted

Am ajuns aici cu intrebarea: Cum Modifici Dimensiunea Avatarelor In IPB si am vazut asta si hai si eu pe asta ca doar nu mamanaca nimeni si asa am ajuns aici , Va multumesc !

Posted

Salut !

Pentru inceput, scoate porcaria aia de radio de pe site. Fa-l sa taca by default. Cel mai enervant lucru la orice site e muzica aiurea si reclame abundente.

Bine ai venit !

Posted

Salutare! Ma numes Alex , am 15ani si sunt din Tg-jiu.. Sunt o fire mai dura de felul meu :D  Am gasit acest site de cand m-am apucat de IPB... si cam atat si dorinta de a invata ceva despre IT! :) 

Posted

La inceput ,cam acum 2 ani cand nu stiam cum se schimba logo-ul la o tema ipb , cautasem pe google cum se putea schimba si am dat de voi , dupa ce am rezolvat , mi-am dat seama ca sunteti cei mai buni din romania care fac acest lucru , si am decis in momentul actual sa fac si eu parte din grupul vostru :)

a lot of bla bla bla...

• 1 month later...
Posted

Ca orice om , cautam sa ma asez pe un forum de it si chiar imi place aici . Nu e lume suferinda si nu te streseaza nimeni . Bravo gaby pentru forum .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.