Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pai poti incerca link exchange cu site-uri de acelasi tip. Practic va faceti reclama unul altuia.

Un lucru important ar fi un seo cat mai bun.

Poti incerca sa faci reclama pe site-uri forumuri eventual de acelasi profil.

Facebook si twitter.

Posted

Eventual angajezi pe unu sa fuga in curu gol, cu un tatuaj mare cu adresa forumului tau.

(incerc sa transmit ideea ca tre sa incerci sa gandesti outside the box la chestia asta, daca chiar vrei succes..)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Eventual angajezi pe unu sa fuga in curu gol, cu un tatuaj mare cu adresa forumului tau.

(incerc sa transmit ideea ca tre sa incerci sa gandesti outside the box la chestia asta, daca chiar vrei succes..)

unu? mai bine una topless cu un banner/ stegulet

Posted

Cred ca titlul este destul de sugestiv. Voi cum va promovati site-ul/blogul/forumul? Astept, de asemenea niste idei de promovare :).

In primul si in primul rand, trebuie sa ai ce sa promovezi. Daca eu imi fac acum un site, dar este gol, si il promovez folosind cele mai bune metode pentru a face asta, voi avea oare succes? Nu. Vizitatorii trebuie sa aibe ce vedea, si, bineinteles, unii vor ramane, altii vor pleca, dar, daca nu au ce vedea, vor pleca toti, si nu vor reveni curand. Pentru a evita asta este nevoie de continut, si, de un lucru nou cu care sa vina site-ul/forumul/blog-ul. Daca eu fac acum o copie a oricarui site renumit, nu voi avea succes, pentru ca acele idei sunt deja exploatate, nu vin cu nimic nou.

In alta ordine de idei, sfatuiesc sa cititi cele scrise aici:

Dupa aceea, iti recomand sa citesti categoria: SEO (Search Engine Optimization) disponibila pe forum, si, iti dau si cateva exemple de cateva articole cu care sa incepi:

Referitor la schimbul de link-uri, pentru un site nou mai ales dupa ultimele actualizari de algorimti ale Google, acesta poate fi foarte riscant, mai ales daca este facut excesiv, deci, mare grija.

Pentru inceput trebuie respectate cele de mai sus. Promovarea offline (orice modalitate s-ar alege) ar putea da roade abia dupa aceea.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 months later...
  • Moderators
Posted

Totuşi, nu înţeleg o chestie: site-ul care îmi monitorizează traficul (GTop) îmi zice şi numărul de afişări. Ce-s alea? >.<

Posted

Pai nu e echivalentul vizitatorilor? De cate ori iti este deschisa pagina, afisata, doar ca ia in calcul toate afisarile, nu doar cele de la vizitatori unici... cred :-?.

fWy1P.gif

Posted

Totuşi, nu înţeleg o chestie: site-ul care îmi monitorizează traficul (GTop) îmi zice şi numărul de afişări. Ce-s alea? >.<

Numarul de afisari este numarul de vizualizari ale unei pagini (pe care se afla scriptul de contorizare). Ia de exemplu un topic, si statisticile "views". Daca un topic este vizionat de un singur vizitator de 5 ori intr-o zi, vei avea asa: Vizitatori unici: 1, Afisari: 5.

Daca un topic este vizionat de 2 vizitatori, de 5 ori intr-o zi, vei avea 2 vizitatori unici si 10 afisari. Este aceeasi logica si pentru GTop.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.