Jump to content

Păpuşa Bântuită De Pe Okazii


Courage

Recommended Posts

  • Moderators

Ei bine, să vinzi o păpuşa pe Okazii e un lucru absolut normal, însă descrierea micii păpuşi Betsy te bagă în sperieţi ...

Buna ziua si bun venit. Aceasta este Betsy. O papusa care detine spiritul unui copil de 2 ani. Aceasta a fost papusa ei preferata si a purtat-o cu ea tot timpul si dormea cu ea pana in noaptea cand a murit la spitalul A.C.H. Little Rock din Arkansas SUA in 2010. Betsy a avut o boala respiratorie si a tinut papusa in bratele ei atunci cand a murit. Papusa a fost luata de catre o infirmiera membru din familia mea in casa ei, ca sa nu fie aruncata la gunoi. A avut-o pe Betsy pentru o perioada lunga si acum mi a dat-o mie. Dupa vorbele ei la inceput totul a fost normal dar dupa cateva zile au inceput sa apara fenomene inexplicabile. Papusa se afla in alta pozitie decat a fost lasata si diferite lucrurile din camera au fost mutate. Se aud rasul sau plansul de copil, precum si zgomode ciudare. Betsy este u spirit de copil dulce si vrea doar sa fie iubit. Reactioneaza bine la detector de EMF si inregistrari de EVP. Are aprox. 25cm e din vinil in stare perfecta. Este o papusa foarte draguta si sper ca cineva va gasi un loc pentru aceasta fetita dulce.

Betsy si gazda ei nu sunt jucarii!!! Licitati doar daca puteti sa o iubiti sis a-o respectati!

Şi descrierea continuă cu un mic "Atenţie!":

Este un spirit pozitiv. Nu dati unui copil sa se joace cu papusa.

Poate sa va sperie daca nu sunteti familiarizati cu fenomene paranormale.

Sa nu licitati daca va speriati sau daca nu aveti 18 ani.

Acest spirit nu actioneaza la cerere. Se manifesta cand vrea cum vrea sau daca este provocat doar de catre un cercetator specializat.

Nu incerc sa dovedesc nimic nici nu vreau sa vand la persoane care nu au experienta la paranormal. Papusa la ora actuala se afla intr-o cutie la un garaj pentru ca Betsy a demostrat manifestari complete de obicei seara sau la primele ore ale zilei. Ea a avut de mai multe ori contact fizic si acustic cu persoana mea. Este un spirit nepericulos dar foarte active si din cauza asta vreau sa scap de papusa.

nu licitati daca nu cumparati acord negativ fara discutie intrebati pe forum inainte de licita

611634991385802264898362-3515928-700_700.jpg

Partea proastă e că anunţul a expirat, iar păpuşa costa 1400 lei. http://www.okazii.ro/catalog-okazii-altele/papusa-bantuita-spirit-activ-paranormal-emf-evp-a112998306

Opinia mea: glumă proastă

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.