Jump to content

Recommended Posts

Posted

Conform unui studiu recent realizat, in Romania :ro: exista 60.000 de bloguri pana in prezent, asta bineinteles, oficial, neoficial sigur sunt mai multe. Pentru ca multi care abia si-au creat un blog se intreaba ce pot face pentru a iesi din anonimat, m-am gandit sa scriu acest topic in care explic intr-o oarecare masura cum vad eu lucrurile.

Orice blogger (sau mai bine zis webmaster) isi doreste sa aiba trafic, adica sa fie citit, dar putini stiu ca unul din secretele succesului este sa scrii zilnic, daca se poate si de 2-3 ori pe zi. Un alt aspect foarte important este ce scrii sau despre ce scrii. Marea majoritate a bloggerilor din Romania se pricep la orice, toti scriu de la politica, mondenitati, pana la aspecte din viata personala. Unii au succes, altii nu. Poate pentru ca pe nimeni sau pe foarte putini intereseaza ce-au mancat ei aseara sau cum si-au petrecut weekend-ul si cu cine.

Banuiesc ca ati prins ideea.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.