Jump to content

Cum Sa Instalez Jocurile De Pe Steam Pe Alta Partitie?

Recommended Posts

Posted

Nu stiu cati utilizatori STEAM s-au gandit pana in momentul de fata la intrebarea din titlu, insa este posibil ca la un moment dat din diferite motive, cum ar fi lipsa de spatiu, sa o faca. Dupa cum stiti (daca va aflati printre membrii Steam), platforma nu va ofera posibilitatea de a alege folder-ul sau partitia in care doriti sa instalati titlurile cumparate/descarcate, ci le instaleaza automat in partitia in care este instalat STEAM-ul in /steamapps. O metoda oficiala de a instala un joc via STEAM intr-o alta partitie nu exista deocamdata, insa, puteti face loc mutand un joc/aplicatie deja instalat.

Astfel, daca la un moment dat aveti nevoie sa mutati un joc din locatia standard, dar jocul sa continuie sa ruleze din STEAM, va prezint una dintre cele mai usoare si comode metode, si anume Steam Mover: :link:, o aplicatie portabila (nu necesita instalare) cu o interfata intuitiva:

steammoverwindow.png

Pentru a "dezinstala" programelul dupa utilizare, tot ce trebuie sa faceti este sa stergeti manual fisierul SteamMover.exe, si daca doriti sa stergeti absolut orice urma, puteti sterge si cele doua chei din registrii pe care le veti gasi in: HKEY_CURRENT_USER\Software\SteamMover\.

Numai bine :pct2: !

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Nice, ma tot gandeam ce fac daca mai instalez cateva jocuri prin steam..

Dar nu se poate instala steam-ul direct pe alta partitie ? :-s Eu unul, n-am incercat pana acum.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.