Jump to content

Ce Este Un Program De Afiliere?


gaby

Recommended Posts

Pentru a intelege ce este un program de afiliere, mai intai va voi spune ca acesta se bazeaza pe asa numitii afiliati. Un afiliat este o persoana care promveaza produse sau servicii (Dex: AFILIÁT, -Ă, afiliați, -te, adj. (Adesea substantivat) Alăturat, subordonat unei organizații, unei instituții, unei societăți.). Astfel, un program de afiliere reprezinta un mijloc prin care comerciantii sau firmele/companiile ce ofera servicii online, ii rasplatesc pe afiliati pentru a aduce clienti sau utilizatori pe site-ul lor. Programele de afiliere pot fi clasificate ca: directe si indirecte.

Programele de afiliere directe sunt caracterizate de comerciantii care ofera acest lucru prin intermediul site-ului lor, iar programele de afiliere indirecte sunt caracterizate de comerciantii care apeleaza la retele de afiliere.

Cea mai populara retea de afiliere din Romania este 2Parale, iar cele mai populare retele de afiliere internationale sunt ClickBank, Commission Junction si Amazon Associates.

logomarketingaffiliate.pngaffiliatej.pngaffiliatebk.png

Programele de afiliere platesc (via: cec, transfer bancar, Paypal sau alte modalitati) utilizatorii, cu sau fara o limita de castig, fie din comision direct, din produsele vandute, fie din paid to lead (recrutare).

Programele de afiliere se afla intr-o stransa legatura cu link-urile referral (), pentru ca in majoritatea cazurilor sunt folosite astfel de link-uri.

  • Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.