Jump to content

Recommended Posts

Posted

Astazi, in timp ce navigam pe Facebook, am descoperit o serie de emoticoane despre care nu stiam pana in momentul de fata. M-am gandit ca poate nu toti utilizatorii retelei de socializare le cunosc (pe toate), asadar m-am gandit ca un topic pe aceasta tema ar putea fi interesant :D. Astfel, va atasez mai jos o imagine cu toate emoticoanele descoperite, si mai mentionez ca acestea pot fi folosite in Facebook Chat, si in comentarii, pentru status neoferindu-se suport deocamdata:

facebookemoticons.png

• Upvote 1

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted

Hehe, nice. Nici eu nu stiam ca exista atatea (se vede ca nu prea folosesc reteaua de socializare :-s).

Chiar si asa, va aduc la cunostinta ca mai exista alte cateva zeci, scurtaturile pentru acestea fiind ceva mai greoaie, ca de exemplu, daca vom introduce (in chat sau comentarii):

[[164413893600463]]

vom obtine acest rezultat:

picture006yf.jpg

Pentru mai multe exemple de acest gen, vizitati: http://facebookemoticons.com/emoticons/

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.