Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am rezolvat problema ..

Dar mai o pb. ..

Unde pot modifica acesta : JoJgo.png

ACP;Look & Feel;Manage Templates;Global Templates;Global Template ? aici este ,daca este puteti sa`mi dati linia ca nu o gasesc deloc ..

Posted

Scuzati-ma pentru offtopic dar nu am putut da edit..

Si mai am o intrebare cum pot schimba fontul la ipb 3.3.4 adica sa-l fac gen asa Invison Powered Board,este un exemplu ..

Posted

Pentru prima problema, cauta linia urmatoare si sterge-o.

<div class="skin_link">
Pentru treaba cu fontul: ACP-> Look and feel-> Manage Skin Sets and Templates-> CSS-> ipb_style.css. Cauta linia
font-family:

si inlocuieste fontul actual cu cel dorit.

• Upvote 1

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Ba poti, dar trebuie sa editezi in index, sau in pagina in care apare acel scris, editezi in notepad si scrii ce vrei tu acolo. Doar ca tre sa cauti prin multe linii. Te ajuta ctrl+f.

Posted

Mai vin cu o problemă ..

Cum pot face şi eu background.ul negru ,adică nu aşa sa fie un gri inchis negru pur.. ştiu ca trebui din FTP ,dar nu ştiu cum se numeşte acea imagine..adică la tot forumul sa fie backgroundul negru ..dacă ma puteţi ajuta ..

uita.ţi şi o imagine : 8bMxk.png

este doar o imagine ca exemplu ..

Mulţumesc .

Posted

Pentru prima problema, cauta linia urmatoare si sterge-o.

<div class="skin_link">

aici la pb. aceasta nu gasesc linia, adica nu exista ,am cautat si cu CTRL+F nu exista am cautat in zadar..

• 1 year later...
Posted

AdminCP - Look & Feel - Tema ta - CSS - ipb_styles.css si cauta cu; Ctrl + f  Background.

Color: #bcbcbc

Background: #212121. Bafta

Posted 17 October 2012 - 08:20 AM

Ok  =))  =))  =)) 

• Upvote 1

„Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata”

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.