Jump to content

Google A Lansat Disavow Links Tool. Detalii.


gaby

Recommended Posts

Cu ceva timp in urma va spuneam despre Bing care a lansat un tool prin care se pot bloca/dezaproba link-urile inbound din Bing Webmaster Tools: .

Inca de pe atunci se preconiza ca si Google va lansa un astfel de instrument, si, iata ca pe data de 17 octombrie 2012 acesta a venit. Tool-ul poarta numele de Google Disavow Links, si va poate fi de folos in recuperarea de dupa proprietarii de site-uri putand sa dezaprobe/"stearga" backlink-urile nedorite.

Procedura este urmatoarea: se creaza un fisier text cu toate URL-urile care afiseaza link-uri nedorite catre site-ul dvs., il uploadati pe: https://www.google.com/webmasters/tools/disavow-links-main, urmand sa asteptati (zile sau chiar saptamani) pentru a observa efectul.

Tool-ul este recomandat sa fie folosit de catre cei care au fost penalizati si nu pot lua legatura cu webmasterii pentru ca backlink-urile sa fie scoase, avand in vedere ca ca exista posibilitatea ca site-ul/urile respectiv(e) sa fie sanctionat/devalorizat. De asemenea, daca aveti in GWT un milion de link-uri de la un prieten care v-a pus un sitewide, ati vorbit cu prieteneul sa va scoata sitewide-ul, dar dupa doua luni link-urile tot apar, nu e cazul sa dati disavow la tot domeniul, pentru ca 99% il va afecta.

ALtfel spus, unealta ar trebui folosita dupa ce ati facut eforturi de a scoate manual link-urile. Rezulta faptul ca tot ce ramane e pur si simplu SPAM si va fi clasat ca atare.

Link-uri interesante pe aceasta tema:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.