Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mi sa furat un telefon un nokia 3310 decodat,il mai pot recupera daca i stiu codul imei si numarul de telefon ? sau macar daca este vreun servici contra cost sa sa blochez acel telefon dupa codul imei.am auzit ca se poate bloca un telefon furat daca ai codul imei este adevarat ? Am fost la politie dar nau facut nimic desi am depus reclamatie pentru ca nu am avut acte la telefon,era cumparat la mana doua,mai am un telefon fara acte,daca setez o poarola la telefon se mai poate resofta ? si cum aflu codul pin la o cartela de orange ? mai am un telefon fara acte,ce pot face in cazul ca mi se fura si ala,cum il pot proteja sa nu il poata folosi ? sa i setez o parola ? are memorie goala si este vorba de modelul de telefon Samnsung GT-E2121B

Posted

Telefoanele mai noi, inteligente, au aplicatii anti theft si pot fi localizate prin GPS, dar nici asa nu poti fi 100% sigur ca il vei mai recupera (depinde cine il fura). Dar, la un 3310 sau modele de telefoane vechi... sansele sunt mai mici sau egale cu 0.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.