Jump to content

Cum Mut Istoricul/favoritele/parolele De Pe Firefox Pe Chrome?

Recommended Posts

Posted

Daca dintr-un motiv sau altul v-ati decis sa treceti de pe Firefox pe Chrome, sau sa le folositi pe amandoua, si sunteti interesati sa mutati datele (istoricul/favoritele/parolele) din Firefox in Chrome, urmati pasii de mai jos:

1. Inchideti browser-ul Firefox in caz ca acesta ruleaza.

2. Deschideti browser-ul Chrome.

3. Dati click pe cheita ce face trimite la setarile browser-ului aflata de regula in partea dreapta sus a browser-ului Chrome, si din meniul drop-down selectati: Import bookmarks & settings...

chromeimportfirefoxbrow.png

* Pentru versiunile mai noi de Google Chrome, pasul 3 ar trebui sa fie: Meniul Settings -> Bookmarks -> Import Bookmarks and Settings

chromeimportsettings2.png

4. Vi se va afisa o fereastra cu setarile pentru Import Bookmarks and Settings. In dreptul primei sectiuni, From, selectati Mozilla Firefox:

5. In continuare, tot din aceeasi fereastra, selectati/deselectati datele pe care doriti sa fie/sa nu fie importate in Google Chrome. In mod implicit vor fi bifate toate:

6. Dupa ce ati selectat datele ce doriti sa fie mutate, tot ce a ramas de facut este sa apasati butonul Import.

In cateva secunde, datele vor fi mutate cu succes.

Numai bine :pct2: !

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Pentru bookmarks stiu ca se poate, pentru setari nu stiu.

Pentru Opera:

1. Faci un backup in Chrome. (Bookmarks Manager-> Organize-> Export bookmarks-> Salvezi)

2. Deschizi opera si intri in Menu-> Bookmarks-> Manage Bookmarks

3. Cauti tabul File si alegi Import Firefox bookmarks.

4. Cauti acel backup facut mai devreme, il deschizi si cam asta este.

Pentru Firefox:

1. Dai click pe steluta din dreapta, sus, sub butonul de Close, si alegi Show all Bookmarks.

2. Click pe tabul Import and Backup si alegi Import Data from Another Browser.

Stiu ca la Firefox iti copie mai tot, te intreaba ce sa alegi, dar pentru Opera nu cred.

LE: Ah, a scris Gabi.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.