Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sincer dupa mine toate carcasele care au tot felul de modele (gen cea pusa de gaby) sunt doar de fatada sau mai bine zis sa incante ochiul...

Posted

OK, şi de legătură are asta cu subiectul?

Cand gaby a postat acel "super calculator" (http://www.amazon.com/CyberpowerPC-GLC2020-i7-3930K-Blu-Ray-Cooling/dp/B0078RKIU0%3FSubscriptionId%3D19BAZMZQFZJ6G2QYGCG2%26tag%3Dsquid1320664-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0078RKIU0) eu m-am luat de asptectul sau estetic neintelegand de ce toate firmele gen alienware cyberpower etc pun asa mare pret pe aspect

Dar am cam intaziat cu postul asta si ati pus voi altele inaintea mea si de acolo a deviat subiectul... :bag:

• Moderators
Posted

gaby a pus acel maare calculator deoarece era ca o ironie la adresa faptului că nu ne spunea bugetul maxim.

Şi dacă dai $2500 pe un PC nu e logic că trebuie să arate bine?

Posted

Am inteles si eu ironia. "Şi dacă dai $2500 pe un PC nu e logic că trebuie să arate bine? " Sincer daca as avea un calculator care sa aibe I7 3930k chiar nu m-ar mai interesa deloc aspectul estetic :))

Posted

Cum trebuie sa arate un calculator e prea putin important. Sau Courage iese cu el pe strada pe post de automobil ? Ca fapt divers nici p-asta cu masinile n-am inteles-o, desi imi plac si posed una.

In curand presimt ca vom vedea kitch tuning si in domeniul asta.

Daca tu, Courage, pui accent pe aspect, nu te astepta ca asta sa devina un standard pentru toata lumea. Considera acest moft ca fiind una dintre pasaricile tale si atat.

• Moderators
Posted

Daca tu, Courage, pui accent pe aspect, nu te astepta ca asta sa devina un standard pentru toata lumea. Considera acest moft ca fiind una dintre pasaricile tale si atat.

Niciodată nu am pus accent pe aspectul carcasei, ci pe calitatea acesteia.

Am acasă o carcasă frumoasă, aspectuoasă, dar îmi vine s-o dau afară din cauza tablei subţiri care îi aduce destule minusuri.

• Moderators
Posted

:))

Carcasele ieftine cu tablă subţire pot avea destule minusuri, pe care le întâmpin şi eu:

- Când ventilatorul coolerului îşi măreşte numărul de rotaţii pe minut, vibrează până şi biroul, deoarece picioruşele sunt de cele mai multe ori şi ele, de tablă

- tabla de la DVD-RW-uri e ... îndoită

- Wire Management, cel mai probabil infect

- şuruburile nu le poţi strânge prea tare deoarece te trezeşti că se învârt în gol

etc

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.