Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

tVNfv.png

Aş vrea să fie ceva de genul:

Member Title

Imagine grup / pips

Grup: numele grupului

Warning points: număr puncte warn

Şi aceste date, ori să aibe acel ":" la mijloc (ca în IPB 3.0 sau 3.1), fie la început fiecare (ca în IPB 2.x)

Posted

Pai vezi prin userInfoPane, schimba ordinea. Nu am timp acum, dar poti arunca singur o privire printre topicuri (search-> profil), nu neaparat aceeasi problema, dar sa gasesti liniile dorite si sa le interschimbi.

fWy1P.gif

Posted

ati rezolvat asta ? merge?

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

am vazut un topic de mai mult timp la care a raspuns gaby cu un userinfoPanel . Intreadevar merg setarile , dar nu merge avatarul , iar cand adaug sa mearga avatarul , pica forumul . Iar in userinfopanel eu nu gasesc class etc .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Pentru a nu fi centrate informatiile, trebuie sa te uiti prin CSS, sau, elimini clasa:

In loc de:

<li> 
<span class='ft'>{$this->lang->words['m_group']}</span>
<span class='fc'>{$author['_group_formatted']}</span>
</li>[/code] sa ai:
[code]<li>
<span>{$this->lang->words['m_group']}</span>
<span>{$author['_group_formatted']}</span>
</li>

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Untitled.png

tot nu pot sa le pun sa fie : sub :

www.gamelife.ro

Posted

Uite un exemplu:

<div style="width:200px">  
<div style="width:49%;float:left;" align="right">Group:<br />Location:<br />Time Online:<br />Posts:</div>
<div style="width:49%;float:right">Moderators<br />dsa<br />50 days<br />1000</div>
</div>[/code]

In primul rand trebuie sa scapi de centrarea textului, apoi sa faci ceva in genul a ceea ce am exemplificat eu mai sus. Totul se face din aliniere.

cssalign.png

• Upvote 1

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

1.Pun intai alinierea apoi aleg cum vreau sa fie .

2. 20,000 sa arate cu virgula ?

www.gamelife.ro

Posted

Eu ti-am dat un exemplu de cod html + css cu care s-ar putea face alinierea dorita de tine. Nu trebui sa copiezi acel cod undeva in sursa forumului, ci sa-l adaptezi la sursa deja existenta. Pentru asta va trebui sa te uiti prin css-ul temei folosite si prin userInfoPane.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.