Jump to content

Recommended Posts

Posted

Titlul topicului spune aproape tot, dar eu ma refer la o anume..."categorie" (daca pot sa ii spun asa) nu la faptul ca "aoleo s-a ars RAM-ul" sau nu stiu ce alceva. De exemplu iti instalezi un joc nou toate bune si frumoase pana ingheata laptopul. Si de aici incepe nedumerirea mea. La un PC daca s-ar intampla asa ceva, cel mai simplu ar fii butonul de restart (si dupa restart acesta nu pateste mai nimica revine la normal ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic), pe cand la laptop trebuie o oprire fortata. Daca oprirea fortata s-ar repeta de mai multe ori, ce daune ar suferii laptopul? :-?

(Am postat in aceasta categorie pentru faptul ca vreau o discutie normala si sa nu privim subiectul ca pe o problema.)

Posted

Oprirea fortata poate afecta sistemul de operare (datele de pe HDD) care nu are timp sa-si salveze toate "modificarile". Pe partea de hardware, stiu ca se poate buli HDD-ul in sine, daca oprirea fortata se efectueaza frecvent si pe termen lung.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

per total, daca nu asta e metoda preferata de a opri compu, nu cred sa ai probleme.. si nu cred sa fie mai firave laptopurile la chestiile astea, tinand cont ca ele consuma mai putin. Sunt cam la fel ca la desktop.

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Dacă apeşi doar odată pe buton, totul e OK (e ca şi când l-ai închide din desktop), dar dacă ţii apăsat pe buton şi se închide forţat, în cel mai fericit caz buleşti sistemul de operare, iar în cel mai nefericit caz buleşi HDD-ul (şi nu glumesc cu bulirea HDD-ului. vorbesc din proprie experienţă)

Posted

pai daca apesi odata scurt chiar asta si este, trimite semnal de shutdown catre sistemu' de operare. Daca ti apasat, paremise ca pur si simplu taie curentu. Se poate buli hardu doar daca in timpu ala el scrie ceva.Daca hardu e in idle nu cred ca sunt sanse mari sa se buleasca..

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.