Jump to content

Dmc Devil May Cry: Vine Cu 4 Grade De Dificultate Infernala!

Recommended Posts

DMC: Devil May Cry, va beneficia de cele 3 moduri de dificultate traditionale: easy, medium si hard, insa pe langa acestea ne va oferi patru grade de dificultate mult mai grele, destinate fanilor inraiti ai seriei. Primul dintre acestea, Son of Sparda, devine accesibil numai dupa ce ati terminat jocul pe un nivel de dificultate traditional, iar urmatoarele vor fi disponibile numai dupa ce veti termina jocul pe gradul de dificultate precedent.

In continuare va prezint putin mai detaliat cele patru grade de dificultate infernale :D:

  • Son of Sparda – adversarii sunt mai rezistenti si deloc previzibili.
  • Dante Must Die – adversarii sunt mai puternici si mai numerosi.
  • Heaven or Hell – toata lumea, inclusiv Dante, moare dupa ce a incasat o singura lovitura.
  • Hell and Hell – Dante moare dintr-o lovitura, nu si adversarii.


Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.