Jump to content

Tableta Microsoft Surface Rt 32 Gb Are Doar 16 Gb!?!

Recommended Posts

Posted

In decursul zilei de astazi, am aflat cu o oarecare uimire ca tableta Surface de la Microsoft cu in varianta de 32 GB are de fapt doar 16 GB disponibili pentru stocare. In continuare, probabil ca va intrebati ce s-a intamplat cu restul spatiului, nu? Ei bine, jumatate din spatiul tabletei este folosit de sistemul de operare si fisierele de recuperare ale acestuia, si, pe langa asta, cei 32 de GB sunt calculati de catre Microsoft si altii dupa formula: 1GB = 1000 MB (si nu 1024); astfel, tableta are un spatiu de stocare total de 29 GB.

Pentru a detalia putin situatia, 8 GB sunt folositi de sistemul de operare si aplicatiile integrate (inclusiv Office) iar 5 GB sunt folositi de fisierele de recuperare. Dupa un calcul simplu, vom afla ca din 29 GB doar 16 GB raman utilizabili.

In aceste conditii, merita achizitionata tableta pentru pretul de 600$?

logomicrosoftsurface.png

P.S: Pentru versiunea de 64 GB a tabletei Surface, vor ramane 46 GB.

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted

pai 1gb=1000mb e folosit de toti producatorii, si hardu tau e la fel :P

Hai ca asta nui teribil (totusi, ma asteptam sa ocupe mai putin. win8 normal tot pe la 8 ocupa..), insa versiunea de 16gb va fi interesanta :)) sau aia nu exista?

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Pai cum sa aiba 32,dar defapt 16 ..si 64 ..cu 64 ? e imposibil. Sau e alt sistem de operare ?, alte aplicatii, nu inteleg. Si la 64 e la fel, n-are cum sa fie altfel. Cred ca asta e o strategie, sa zica lumea "eh.. mai bine imi iau direct de 64gb".

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.