Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! .Am si eu o mica problema cu rezolutia monitorului , in momentul in care setez rezolutia 800x600 atat pe desktop cat si in jocuri mi se deformeaza imaginea si se "indoaie" pe lateral, am incercat sa reglez din setarile monitorului sa maresc refresh rate-ul de la 60 hz la 85 sau 100 hz , dar degeaba. Am un monitor crt si o placa video ATI de 128 mb, iar driver-ul l-am instalat corect. As fi recunoscator daca m-ar ajuta cineva . multumesc! pentru contact Y! M alex.laurentziu08

PS : Imi cer iertare daca am gresit topicul dar sunt nou pe aici si nu mai stiu la cine sa apelez !

Posted

Despre monitor nu stiu multe sa va spun decat k este un crt RELISYS de 19 inch iar cu privire la placa video este una ATI Radeon 9200SE de 128 mb ... La ce te referi cand spui "recalibrare" ca nu prea ma pricep..daca ai putea sa-mi spui mai in detaliu ar fi perfect . multumesc

Posted

ar trebui sa ai setari din meniul monitorului. Butoanele alea de pe el... sigur nu poti asa?

Am incercat tot ce mi-a trecut prin cap crede-ma dar nu rezolv nimic din butoanele alea pentru ca problema mea nu este sa maresc sau sa micsorez imaginea ci sa-i redau forma normala pentru ca este indoita pe margine (mai mult in dreapta) este cumva inghesuita acolo.....nu stiu daca ma intelege cineva
Posted

Ce incearca GodsOtherHand sa iti spuna si cu ce sunt de acord si eu, este ca ar trebui sa umbli la optiunile din meniul monitorului:

c00433401.gif

Mai exact, la Pincushion (imaginea 8 numarand din coltul stanga sus, spre dreapta), Trapezoid (imaginea 9), Pin-Balance (imaginea 10) sau Parallelogram (imaginea 11).

Bineinteles, meniul afisat de mine ca exemplu mai sus, nu este acelasi pe care il ai tu, insa ar trebui sa fie asemanator.

Totusi, de ce ai nevoie de rezolutia 800x600 pe un monitor de 19", unde rezolutia optima este 1280 × 1024?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

In orice caz, daca monitorul este de 19, indiferent ca e CRT sau LCD, nu vad de ce ai pune rezolutia de 800x600. Rezolutia nativa pentru marimea monitorului este (cum a spus si gaby) 1280x1024. Nu cred ca daca setezi rezolutia asta iti ramane imaginea trunchiata. Si daca ramane, e foarte putin trunchiata, si se poate rezolva foarte repede din meniul monitorului. Nu trebuie sa fi inginer sa-ti dai seama ce butoane trebuie apasate acolo ca sa nu faci vreo prostie.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.