Jump to content

Cum Pot Face Bani De Pe Vizionarile Videoclipurilor (In Caz Ca Ai Un Site)?

Recommended Posts

Posted

Cine ma poate ajuta va rog? Vreau sa-mi creez un site de filme si am nevoie de informatii si putin sprinjin. Stiu doar ca pot pune reclame (AdSense) in rest daca pot completa cu ceva...

Cine ma poate ajuta, va voi ajuta si eu in schimb cu ceva(la ce ma pricep).

Multumesc mult tuturor!

Posted

In primul rand, afla ca programul Google Adsense nu accepta site-urile de filme online pentru ca de regula incalca copyright-ul.

Te sfatuiesc sa citesti acest topic:

Daca ai de gand sa faci un site cu trailere la filme + descrieri originale, ar trebui sa fie in regula monetizarea cu Adsense.

Daca e vorba de YouTube, vezi:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

In primul rand, afla ca programul Google Adsense nu accepta site-urile de filme online pentru ca de regula incalca copyright-ul.

Te sfatuiesc sa citesti acest topic:

Daca ai de gand sa faci un site cu trailere la filme + descrieri originale, ar trebui sa fie in regula monetizarea cu Adsense.

Daca e vorba de YouTube, vezi:

Am vazut la alte site-uri (site-uri de filme online) plin de reclame.Eu de ce sa nu pot sa-mi pun? Si as puatea castiga bani doar din vizionari fara reclame?? Mulumesc mult!

Posted

Sunt foarte multe site-uri de filme online ce folosesc Google Adsense, dar asta nu inseamna ca nu incalca politicile. Asadar, mai devreme sau mai tarziu contul proprietarilor poate fi suspendat/blocat. Te sfatuiesc sa citesti politicile programului: Politicile AdSense: ghid pentru începători

Iti evidentiez urmatoarele:

Pentru paginile/site-urile care afişează anunţuri Google, se aplică restricţii privind conţinutul.

Anunţurile Google nu se pot afişa lângă materiale interzise de politicile noastre de produs, inclusiv materiale destinate adulţilor, referitoare la jocuri de noroc, protejate prin drepturi de autor, violente sau agresive. Aveţi responsabilitatea de a vă asigura că toate paginile dvs. respectă aceste politici.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.