Jump to content

Cupoanele Adwords Pot Fi Folosite De Alte Persoane Decat Destinatarii?

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Am un prieten care tocmai a primit un cupon Adwords, si nu stie daca poate sa-l dea spre folosinta unei alte persoane.

Mi-a spus ca a mai dat iar persoanele care l-au primit s-au trezit cu contul de Adwords suspendat, si de aceea nu stie ce sa faca..

Ne poate lamuri cineva? Cuponul poate fi folosit de o alta persoana decat destinatarul?

Multumesc!

• Upvote 1

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Probabil persoanele care au primit cuponul fie au mai avut campanii cu site-ul ce vroiau sa-l promoveze, fie a fost vorba de locatie (voucher-ul era adresat altei tari sau oras din tara).

Cuponul poate fi folosit si de alta persoana decat destinatarul, insa trebuie avut grija la cateva detalii, precum:

• Daca persoana caruia se transmite cuponul a mai avut campanii in AdWords cu site-ul pe care vrea sa-l promoveze, ar fi recomandat sa le stearga si sa anuleze contul/conturile folosite (daca este posibil).
  • Persoana caruia se transmite cuponul, este recomandat sa fie din aceeasi tara si oras cu destinatarul. Daca se nimereste ca persoana caruia se transmite cuponul sa nu intruneasca aceste "conditii", destinatarul ii poate spune tara si orasul in care se afla, pentru a se trece acelea la datele de facturare.

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.