Jump to content

Cum Pot Sa Imi Dau Seama Daca Mi-A Fost Sparta Parola La Y!messenger?

Recommended Posts

Posted

Inteleg ca o poate accesa, nu?

Atunci, spune-i asa: daca in timp ce ea e plecata, tu ii umbli in geanta, ii iei portofelul, te uiti in el fara sa ii iei sau schimbi nimic, si i-l pui inapoi in aceeasi pozitie/loc, cum isi poate da seama ca i-ai umblat in portofel?

Mai exact, daca nu vede nimic schimbat in adresa de contacte, conversatii aiurea (pe care nu le recunoaste) sau mail-uri sterse, si inca isi poate accesa contul, cel mai probabil nu i-a fost aflata nicio parola.

Totusi, daca e putin paranoica sau o va face sa se simta mai bine, spune-i sa isi schimbe parola.

Facebook stiu ca are introdusa o metoda de protectie pentru autentificare (Last Login Activity) ce iti arata cateva date despre ultimele autentificari ce au avut loc pe contul detinut, insa Yahoo! nu stiu sa aibe asa ceva:

facebooklastlogindetail.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Un mic pont: Paii...Daca persoana care a spart parola vorbeste cu cineva poti sa te uiti in istoric si tu stii ce si cu cine ai vorbit. Daca apare ceva ciudat...Te descurci de acolo :yes:

Posted

Sau mai simplu. Sa isi faca un cont secundar, sau printro alta metoda, si sasi lase un offline dupa ce a iesit :) astfel cand intra tre sa primeasca acel offline. Daca cineva a intrat, nu il va mai primi :)

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.