Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Nu multă lume care doreşte să folosească IPB "gratis" îşi pune întrebarea: varianta nulled sau retail? Am făcut acest topic pentru a vă explica ce înseamnă fiecare în parte.

• Nulled constă în pachetul primit de la IPB, dar care a fost modificat (de aici şi noţiunea Nulled by), astfel încât orice "contact" (callback) cu cei de la IPB a fost şters; deci dacă nu sunteţi raportaţi, cei de la IPB nu îşi vor da seama aşa de repede (deşi am raportat multe comunităţi care folosesc nulled şi sunt încă în viaţă).
  • Retail constă în pachetul original primit de la IPB, la care nu s-a făcut nicio modificare. În AdminCP veţi primi eroarea că nu aţi introdus cheia de licenţă şi alte anunţuri de la IPB ...

S-ar putea sa va intereseze si:

• Moderators
Posted

Păi, când intră cineva pe comunitatea ta şi vede acolo IPB sau vBulletin, automat că îşi face o impresie bună, + că personal scripturile free nu îmi plac deloc :(. phpBB mi se pare destul (chiar foarte) greu de utilizat dacă nu eşti familiarizat cu el, MyBB nu îmi place (deşi nici eu nu ştiu de ce). SMF îmi aduce aminte de vBulletin :(.

Posted

Păi, când intră cineva pe comunitatea ta şi vede acolo IPB sau vBulletin, automat că îşi face o impresie bună...

Probabil, dar aici intra in mare parte utilizatorii cu experienta. Foarte multi nu stiu ce e aia IPB, vBulletin, PhpBB sau altele.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.