Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna! Am nevoie de cateva sfaturi,vreau sa-mi creez un site de video sharing(Filme online) si nu stiu cum sa incep.Ce fel de host am nevoie?Cum imi pot face un site? Cati bani trebuie sa investesc? Cati bani pot castiga dintr-un site de genul asta? Va multumesc mult!

Posted

Nu cobii te rog. Ai vazut ce fac dobitocii?? Vor sa inchida vplay-u si incep deja sa fure serialele .Au inceput cu Fringe.

A trecut febra, stai chill. CNAul n-are ce caut pe internet; pe langa asta, serverele de la Vplay sunt in Olanda, deci ramane la stadiul de "vor sa".

fWy1P.gif

Posted

A trecut febra, stai chill. CNAul n-are ce caut pe internet; pe langa asta, serverele de la Vplay sunt in Olanda, deci ramane la stadiul de "vor sa".

Daca o sa mearga pe viitor vplay calumea cu sigurata o sa faca astia de la PROSTv ceva sa ii inchida.

Posted

Atata timp cat sunt hostate in alta tara, Politia Romana nu are ce face.

Pot sa te intreb ce are legatura host-ul cu site-ul?? Eu m-am gandit sa-mi hostez singur site-ul(sper sa nu aiba treaba politia).

Posted

Legatura? Pai hostul iti pune la dispozitie un anumit spatiu virtual pentru stocarea fisierelor, bazelor de date, etc.

Daca ai internet 'de aur' si crezi ca poti tine serverul conectat la internet mereu, go ahead.

fWy1P.gif

Posted

Legatura? Pai hostul iti pune la dispozitie un anumit spatiu virtual pentru stocarea fisierelor, bazelor de date, etc.

Daca ai internet 'de aur' si crezi ca poti tine serverul conectat la internet mereu, go ahead.

Ar fi mai bine daca as lasa hostul la altcineva sau sa-l tin eu?? Daca imi fac site de filme online as fi mai protejat?

Posted

in general te supui legilor din tara unde esti. Da?

La fel si hostu (adica compu unde ti salvat situ si toate datele), se supune legilor din tara unde e fizic. De aceea olanda e o idee buna, ca au legi misto.

De ce te legi de cei de la proTV? Sa inteleg ca tie iti convine sa lucrezi pe gratis, sau sa ti se fure din produse?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

De ce ai vrea sa-l hostezi singur? Ai bani de curent? Ai timp sa stai sa-l administrezi? Iti trebuie IP fix din cate stiu, o conexiune stabila, un calculator decent, server apache MySQL, DNS, domeniu si timp (poate si un UPS; poate gresesc, poate nu, sunt lucruri acumulate in timp de ici colo). Sincer, nu prea se merita.

Legal e oriunde atata timp cat se supune legilor din tara respectiva.

fWy1P.gif

Posted

De ce ai vrea sa-l hostezi singur? Ai bani de curent? Ai timp sa stai sa-l administrezi? Iti trebuie IP fix din cate stiu, o conexiune stabila, un calculator decent, server apache MySQL, DNS, domeniu si timp (poate si un UPS; poate gresesc, poate nu, sunt lucruri acumulate in timp de ici colo). Sincer, nu prea se merita.

Legal e oriunde atata timp cat se supune legilor din tara respectiva.

Mai bine platesc 150 lei pe curent decat sa dau 150 de euro pe host.Eu cred ca imi trebuie un server dedicat nu imi ajunge un host normal sau vps.

Posted

in general te supui legilor din tara unde esti. Da?

La fel si hostu (adica compu unde ti salvat situ si toate datele), se supune legilor din tara unde e fizic. De aceea olanda e o idee buna, ca au legi misto.

De ce te legi de cei de la proTV? Sa inteleg ca tie iti convine sa lucrezi pe gratis, sau sa ti se fure din produse?

Ma leg de ei pentru ca vor sa inchida toate site-urile de filme online si sa faca sa platim 3 Euro sa ne uitam la scarbosenile alea de ,,Las Fierbinti", ,,Pariu cu Viata",etc. Mi-e nu-mi convine sa dau 3 euro sa ma uit la jegurile alea cand pot viziona seriale de top hd pe vplay.

150 euro? The fuck are you talking about.

Te rog informeaza-te in legatura cu serverele dedicate.

Posted

Ma leg de ei pentru ca vor sa inchida toate site-urile de filme online si sa faca sa platim 3 Euro sa ne uitam la scarbosenile alea de ,,Las Fierbinti", ,,Pariu cu Viata",etc. Mi-e nu-mi convine sa dau 3 euro sa ma uit la jegurile alea cand pot viziona seriale de top hd pe vplay.

Te rog informeaza-te in legatura cu serverele dedicate.

Nu sunt eu mare cunoscator, dar 150E e putin exagerat. Nu vad de ce ai sari la un server dedicat din prima din moment ce traficul va fi, pe romaneste, de rahat la inceput (primele luni), baza de date fiind putin solicitata (deci, un VPS ar fi ok). Sau na, poti merge pe dedicat daca nu vrei sa-ti bati capul cu mutarile si alte chestii.

Oricum, la urma vei ajunge in jurul aceluiasi pret, more or less.

http://www.gazduire.info/

fWy1P.gif

Posted

Nu sunt eu mare cunoscator, dar 150E e putin exagerat. Nu vad de ce ai sari la un server dedicat din prima din moment ce traficul va fi, pe romaneste, de rahat la inceput (primele luni), baza de date fiind putin solicitata (deci, un VPS ar fi ok). Sau na, poti merge pe dedicat daca nu vrei sa-ti bati capul cu mutarile si alte chestii.

Oricum, la urma vei ajunge in jurul aceluiasi pret, more or less.

Si nu merita pana la urma sa tin eu host-ul?

Posted

Dupa parerea mea, cu serverul in dormitor faci o branza, cel putin la inceput (si inceputul poate sa tina mult...). Sa nu mai zic de profit, posibil sa te plictisesti asteptand.

Din nou, nu m-a interesat foarte mult partea asta, deci nu vorbesc din propria experienta. Dar e o afacere, cu alte cuvinte. Necesita timp, rabdare si multa munca. Poti incepe cu un reseller daca nu vrei shared, dupa care treci pe un VPS si apoi, daca lucrurile merg bine, sari pe dedicat/colocare.

http://gazduire.info/index.php/topic,750.0.html

PS: Am uitat sa mentionez ca, un server acasa necesita si cunostinte tehnice. Ce te faci daca iti moare curentul pentru o saptamana? Ok, sa zicem ca ai un UPS si ai rezolvat (care costa). Ce te faci daca se supra incalzeste serverul? Ai instalatie de climatizare? Nu cred, deci trebuie cumparat.

Eventuale probleme hardware de care nu te poti ocupa singur, alti bani aruncati... .

fWy1P.gif

Posted

Atata timp cat nu ai drepturi de autor pentru filmele ce le vei difuza, un astfel de site nu prea isi are rostul (teoretic nu are viata lunga).

Cel mai ok daca vrei cu desavarsire un site de file online (videoclipuri) ar fi sa pui embed-uri de pe YouTube.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.