Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut .

Sa incep cu inceputul . Am un calculator care nu l-am mai folosit de mult si careia ii pusasem o parola la contul de Administator al Windowsului decurand l-am pus in functiune dar nu mai stiu parola la contul de Administator.

Am gasit mai multe posturi pe alte siteuri despre acest subiec dar sincer sa fiu nu am inteles nimic :\ .

Imi puteti expilca mai indetaliat cum sa fac sa obtin parola? :)

Posted

Nu pot sa ma loghez ca Administrator deoarece nu stiu ce parola are :| si alt cont cu drepturi de administrator nu am .

PS : imi trebuie un tutorialul pentru XP.

Posted

Cand ai parolat calculatorul, ai parolat utilizatorul folosit, de exemplu: Elys. Ai parolat si contul Administrator?

Cand iti apare fereastra de Log On in Windows XP, apasa CTRL+ALT+Delete si ti se va afisa o fereastra ca cea de mai jos:

windowsxpctrlaltdeletel.jpg

In dreptul campului Username scrie Administrator, iar in dreptul campului Password, lasi liber. Daca nu te lasa sa intri, inseamna ca ai parolat si acest cont.

Oficial (http://support.microsoft.com/kb/321305/ro) exista doar doua modalitati:

Dacă uitați parola Windows sau dacă parola expiră, trebuie să reinițializați parola înainte să faceți Log on la computer. Aveți posibilitatea să reinițializați parola, dacă una dintre următoarele condiții este adevărată:

• Este posibil să faceți log on ca administrator pentru a atribui o parolă nouă contului. Pentru aceasta, încercați Metoda 1.
    Notă: Când instalăm Windows, acesta creează automat un cont „Administrator” și setează parola sa ca necompletată.
  • Ați creat anterior un disc de reinițializare a parolei pentru computer. Pentru aceasta, încercați Metoda 2.
    Dacă nu aveți un disc de reinițializare sau nu aveți posibilitatea să faceți Log on ca administrator, atunci, din păcate, trebuie să reinstalați Windows XP și toate celelalte programe care erau instalate pe acest computer înainte să fie posibilă utilizarea computerului. Aceasta se justifică din motive de securitate. Fără aceste măsuri de siguranță, oricine ar avea posibilitatea să reinițializeze orice parolă pentru a obține acces la informații confidențiale.

Neoficial, vezi:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Cum ai rezolvat problema?

Daca nu e legata de restabilire parola, mai bine deschide un nou topic.

Ok o sa deschid alt topic pt cealalta problema .

Am rezolvat cu un program ERD Commander (in cel mult 10 minute am terminat).

Mersi tuturor pt sfaturile propuse .

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.