Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am şi eu o problema pe care nu o înteleg. La toţi membri de pe forum inclusiv mie avem aceeaşi adresă de ip ... đacă dau ban pe ip ia toată lumea ban :)) funny :| Cum pot să rezolv problema?

2d7tu9e.jpg

Posted

Îţi zic sincer că nu am băgat de seamă de când a inceput, dar ip-ul asta e asemăntor cu cel de la host. Am mai instalat nişte hook dar nu cred că de acolo să fie aşa.

Posted

Mam desconecat cand sa intru nu ma mai lasa :)) ce naiba ... :|

p.s miam recuperat parola nu stiu dar cred ca am selectat ceva sa se schimbe automat parolele daca exista asa ceva ... Asta se intampla la toti useri...cum pot sa scap de asta :|

Posted

Nu stiu si nici nu am gasit o optiune ce permite schimbarea automata a parolelor in IPB.

Cel mai bine cred ca faci un backup la baza de date (vezi cum aici: ), asta daca ai ceva informatii de pierdut, si reinstalezi scriptul pe curat.

Am rezolvat asta ... cred ca se schimba la administratori parolele nu stiu dc am reusti sa intru nu mai aveam parola aceeasi ... la useri le merge sa iasa sa intre din nou deci nui problema :)) acuma ramane de vazut, cu ip la fel stii ceva :-?

Posted

Mi-am reinstalt ipb-ul numai am probleme de logare acuma :D toate sunt la locul lor mai punt acele adrese de ip-uri la fel :)), mai am o intrebare am banat pe cineva dar nu imi apare la legenda la banat de ce?

Posted

Pentru ca trebuie inserat manual de catre un Administrator in grupul Banned (daca ai un astfel de grup).

L-am introdus la grupul banat :)) dar nu apare e ciudat oricum ... tot nu am reusit sa rezolv aia cu ipuri de care am nevoie urgent sa dau ban pe ip!!

• Moderators
Posted

Care e problema mai exact?

Nu-ti apar membrii în grupul banned dacă îi cauţi pe forum?

Dacă da, când îi banezi, nu faci nimic altceva decât să îi muţi în grupul banned. Nu bifezi Ban this member permanently

şi verifică:

post-30295-0-04610200-1353873504_thumb.p

Posted

Care e problema mai exact?

Nu-ti apar membrii în grupul banned dacă îi cauţi pe forum?

Dacă da, când îi banezi, nu faci nimic altceva decât să îi muţi în grupul banned. Nu bifezi Ban this member permanently

şi verifică:

post-30295-0-04610200-1353873504_thumb.p

Mersi am rezolvat, dar daca nu dau permanent paote vedea ceva de pe forum?

Cred ca la faza cu ip-urile poate fi ca e script nulled :-?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.