Guest miniclip Posted November 24, 2012 Report Posted November 24, 2012 Salut. Ma numesc miniclip si am ajuns aici cu ajutorul lui google. Numele meu real e Bogdan, am 20 de ani si sunt din Constanta. Am intrat pe acest forum pentru a mai cunoaste cate ceva din IT. Si nu , NU vin de la tarla, OK?
gaby Posted November 24, 2012 Report Posted November 24, 2012 Salut si bun venit pe PC Troubleshooting.ro! P.S: Sper sa nu mai existe astfel de replici. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Graham777 Posted November 24, 2012 Report Posted November 24, 2012 Bine ai venit! Am reactionat asa pentru ca si tu m-ai jignit...
Guest miniclip Posted November 24, 2012 Report Posted November 24, 2012 Am reactionat asa pentru ca si tu m-ai jignit... Intre a te jigni si A-TI ATRAGE ATENTIA e cale lunga. Eu ti-am zis sa folosesti si Google, fata de tine care mi-ai trimis asa ceva prin PM: "Aici nu suntem la tine pe tarla. O zi buna!"
+GodsOtherHand Posted November 24, 2012 Report Posted November 24, 2012 chestii interesante. Foarte interesante. Bun venit! love is a verb Love is a doing word
Recommended Posts